Destek endrium toplamıyor neden acaba

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve toprak5672 tarafından 31 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. toprak5672

toprak5672 User

endrium olmadığı için hiç birşey üretmiyor endirum neden üretmiyor acaba

2. Duranium ve Prometid rafinerinin seviyesi Endrium toplayıcısından daha yüksek olabilir.

3. toprak5672

toprak5672 User

yo duranium ve prometid 5 seviye ikiside

4. Endrium kaç seviye? Ekran görüntüsü eklerseniz daha iyi olur. Belki enerji yetmiyordur belkide endrium kapalıdır.

5. toprak5672

toprak5672 User

resimi nası atabilirim bilimiyorum bi söyleyeblrmsnz

6. O zaman "Solar modülü" geliştirmen lazım. Duranium ve Prometid rafinerini kapatıp dene birde.

7. toprak5672

toprak5672 User

solar 6 seviye onu yükseltiyimmi

8. Soları mecburen geliştirmen lazım ama endrium olmadığı için geliştiremezsin. Duranium ve Prometid rafinerlerini kapat solar modülü yükseltene kadar kapalı kalsın.

toprak5672 bunu beğendi.
  9. toprak5672

toprak5672 User

tamam teşekkürler bunu bilmiyorum solar modülün enerjhiye yaradığını çok teşekkür ederm :D

10. Rica ederim :) Skylabını görmeden tahmini cevaplar verdim. Yinede resim eklemek istersen.

Resim nasıl eklenir;
    Ek: Sorun çözüldüyse sıkıntı yok :D

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yardımcı olan üyemize teşekkür ederiz.

Skylab ' da geliştirme yaparken , Temel ve Solar Mödülü her zaman diğer Modüllerden 1 Seviye fazla olacak şekilde geliştirin ( Son Seviyeye , yani 20. Seviyeye Solar ve Temel Modülü ulaştırdığınızda Diğer Modülleri de 20 Seviye yapabilirsiniz. Enerji Sorunu yaşamazsınız )

Ayrıca Skylab hakkında detaylı bilgi almak için ;
    Konularını inceleyebilirsiniz

Sorun çözüldü ise , Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.