Destek Enerjiyi nasıl basmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YourGoliath2 tarafından 17 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar arkadaşlar şuana kadar 2 zeta yaptım her birine yaklaşık 2000 enerji harcadım normalde 1400-1500 enerjiye açılıyomuş enerjiyi nasıl basmalıyım 100lü 100lümü 10lu 10lumu çarpanları nasıl kullanmalıyım anlatırsanız sevinirim.

2. yok hocam 2000 enerji normal günündeysen zaten zetayı tamamlarsın kötü gununde 2500 ü bulur, 1500 enerji şanslı günündeysen açarsın o yüzden ortalama yani 2000 enerji en iyi kullanma şekli 5 li ve 10 lu bana sorarsan tek tek basmak uzun ve sıkıcı oluyor 100 lük basmak ise genel izlenimlerime göre çok kötü, belki ilk 30 40 parçaya kadar 100 lü basıp geir kalanını 10 lu basmayı deniyebilirsın

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kapı açmaktaki en önemli detay çarpan tutturmaktır. İlk 3 seferi 100'lü şekilde diğer seferlerde ise 5 veya 10'lu şekilde basın. Sonlara doğru çarpan tutturmaya çalışın. Şahsi deneyimimde gözlemlediğim her 5-6 seferde bir çarpandan sonra yine parça\çarpan çıktığıdır. Çarpanınızı bu adımda kullanır ve denk getirirseniz kapıyı daha az enerji harcayarak açabilirsiniz.

İyi forumlar.