Enfeksiyon Lazeri ve Mayını Hakkında ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Zamirbey tarafından 9 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Zamirbey

Zamirbey User

Arkadaslar bazen gemim yesil oluyor dost gemilerden biri birsey mi yapiyor anlamadim. Enfeskiyon cephanesini, bu yesil olma durumunu ve serumu aciklayabilir misiniz?

2. onun sebebi enfeksiyonlu mayınlarda olabiliyor lazer atışıda olabiliyor 15 dk lık bi etki süresi sonrasında normale dönüyor gemin dükkanda o cephaneyle iligili mayın ve serum kitini alabilirsin ayrıca lazeride satılıyor pıb 100 diye

3. Merhaba,
    Öncelikle konunuzu Yeni Başlayanlar kısmına taşıyorum.Konu başlığınızı buna göre düzenledim.
    Hastalık kaptığınız da +%10 daha fazla hasar yükselişi ve -%10 hız düşüşü, -%10 darbe puanı düşüşü meydana gelir.Bu etkiden kurtulmak(Serum) için Dükkan>Ekstralar Antı-Z1 tekli satış veya Antı-Zı-xl (10'lu)paket halinde satın alabilirsiniz.Paket olarak aldığınız serumları gemi envanterinizdeki Ekstralar bölümüne takarak oyun içinde kullanabilirsiniz.
    Ayrıca Hastalık mayını veya hastalı lazeri almak için Dükkan>Cephane kısmından Pıb-100 lazerini veya Im-01 mayınını kullanabilirsiniz.
    Başka bir sorunuz varsa cevaplamaktan memnuniyet duyarım. Sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.
  4. Dost gemilerden kastettiğiniz aynı şirket ise gerek lazer gezer mayınla size zehir bulaştırabilirler. Aynı gruptan iseniz sadece mayın atarak bulaştırabilirler. Zehir yerine göre ya kendinize ya da karşınızdakine kullanabileceğiz bir araçtır.