ENFORCERMI ? BASTIONMU ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 30 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Öncelikle selamün aleyküm beyler yav ben bi şeyde kararsız kaldım sorum şu.Bende şuan goli tasarımı olarak enforcer ve bastion var ekipmanlara gelecek olursak 9LF3,4BO2,1LF4,3BO1,3LF2 3 FLAX var sizce enforcerımı kullanayım bastıonmu cevaplarsanız sevinirim

2. Darion26

Darion26 User

Bence şuanlık leonov geçmelisin ekipmanın goli için az kalıyo.leonova geçersen hem daha fazla vurur hemde ekipmanın tam yeter

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

kardeş leo kullanıyodum goliye geçtim tekrarmı geçeyim ?

4. Darion26

Darion26 User

goli:1200 atak leo:2100 atak bnce leo ya geçmelisin

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

tm eyw ihaleden tek seferde alırız inş

6. Leoya sıkılmadan mordon saimon keserim diyosan gec yoksa golide kal tasarim secimi sana kalmis bisey kalkanim artsin diyosan bastion damagem artsin diyosan enforcer

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

yav kardeş ben genelde görev kasıyorum ama şimdilik kasamıyorum misal sibo+sibelon görevi oluyo gidiyorum kesiyorum bi kaç tane sonra ölüyorum goliyle enforcerde yukarıda yanlış yazmışım 10 lf3 4 lf2 1 lf4le x1de en fazla 2.5k sıkıyorum anca 2-4te pet mercenarmıdır nedir onları mordon boss mordon devo filan kesiyom

8. Kardesim 2.5 k falan sikiyosan gecme yakinda X-5 X-6 X-7 görevleri cıkıcak orda leo ise yaramaz ölme konusuna bisey yapamam kasilcak birilerini bulman gerek

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

kardeş sen hangi şirketsin bana yardım ediver be eicteysen :)

10. Tr1 vru dayım kardesim

11. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

tm :( leoyu aldım :))))))

12. Dedigim gibi vurusun iyiymis 300-400 fark eder yanilmiyosam bosuna gecme bence leoya

13. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

konfileri nası ayarlıyım kardeş

şöyle yaptım baran 1. konfi kalkan droitlere lf3 2. konfi hız droitlere kalkan

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Eylül 2015
  14. Hiz droidin varsa 1. Konfi gemi kalkan droit lazer 2. Konfi gemi hiz droit kalkan hiz yoksa 2 konfiyede gemi kalkan droit lazer koy

15. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

sibelonit kesebilirmiyim peki leoyla

16. O haritada leonun ozelligi kalkar o yuzden orda leoyla kasilamassin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.