Envanter bölümü toplu seçme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SkyWalKer^.PashaM.^ tarafından 21 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA HANGAR BİLİYORSUNUZ AYARLAMADA ÇOK ZAMANIMIZI ALABİLİYOR TOPLU SEÇME GİBİ BİR YENİLİK GETİRİLSE HERKES İÇİN İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM İYİ OYUNLAR İYİ EĞLENCELER..

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle bir kaç hatırlatmada bulunmak istiyorum. Forum kuralları gereği Konu Başlığının ve tüm içeriğin büyük harfle yazılması yasaktır.
    Ayrıca SOHBET bölümüne açılan konuları yalnızca açan oyuncu ve moderatörler görebilmektedir.
    Daha sonra açacağınız konularda bu hususlarda dikkatli olmanızı isteyeceğim.

Konunuza cevap olarak ise bahsettiğiniz gibi toplu seçim mevcuttur ve şu şekilde yapabilirsiniz;
    Bunu aynı şekilde jeneratör,diroit tasarımları, pet protokolleri gibi birçok şeyde kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Ben sadece gemiye aktarmak için değil sat ma işlemi içinde demek istemiştim sat sat bitmiyor toplu olsa daha iyi olur anlamında teşekkürler kolay gelsin

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bu konuda güncelleme ve fikir havuzunda konu açabilirsiniz. Gerekli desteği görür ise bizler ilgili yere iletimini sağlarız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.