envanter düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ELFİDA___ tarafından 17 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

envanter düzeni

1. evet memnunum

oy sayısı 1
    50,0%
  2. hayır değilim

oy sayısı 1
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ELFİDA___

ELFİDA___ User

selam envanterin düzeninden memnumusunuz ben memnun değilim . ufak ve düzeni kolay yapılmıyor . onun için fikri olan varmı?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Burası fikir Havuzudur. Bir fikriniz var ise buraya konu açarak üyelerin fikirlerini alırsınız.

Bir fikriniz yok ise , Muhabbet amaçlı konularınızı , Sohbet Kısmına açınız

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

İyi Forumlar

3. ELFİDA___

ELFİDA___ User

merhaba. muhabbetmi bu ? anlamadım arkadaşlara fikri olan varsaaaa yazdım. ayrıca nereye taşıdınız bulamadımda . kitleyin olsun bitsin . sizinle nedense anlaşamadık. benle zıt gidiyorsunuz. neyse sorun yok. sizede iyi forumlar.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Benimle anlaşıp , anlaşmamanız gerekmiyor. Forumdaki düzen , Nizam ve Kurallar neyi gerektiriyorsa ben onu yapıyorum.

Güncelleme ve Fikir Havuzuna bir fikriniz var ise , Bunu Paylaşmak için konu açarsınız.

Fikir beğenilirse , Merkeze iletilir.

Sizin fikriniz yok , Diğer Arkadaşlardan fikir talep ediyorsunuz.

Bir Nevi Akıl Akıldan üstündür tarzı ki bence bu iyi bir şey.

Lakin Konunun Amacı Sohbet , Tartışma ve Görüşe dayalı , Bir Fikre değil.

Bu nedenle Sohbet bölümüne taşıdım.

İyi Forumlar

5. ELFİDA___

ELFİDA___ User

kon
    nasıl bu konuya muhabbet dersiniz? anlamış değilim. neyse konuyu taşıdığınız yerdende kaldırabilirsiniz buradanda kaldırın lütfen . bütün hevesimi kaçırmayı başardınız. kutlarım sizii. iyi forumlarrr

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konu istek üzerine arşive taşınmıştır

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.