Envanter hatası

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ɗʌvīɗoғғ tarafından 11 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar, envanterdeki bazı ekipman ve silahları gemiye takamıyorum envanter normal görünümdeyken ekipmanları göstermiyor envanteri açınca bütün ekipmanlarım gözüküyor fakat ne yaptıysam ekipmanları takamadım bunun bir çözümü var mı ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Herhangi bir geminde takılı olup olmadığını kontrol ettin mi?

3. Tabiki her türlü denedim envanteri açınca bütün ekipmanlarım gözüküyor ama normal konuma geri getirince sadece diğer konfideki takılı ekipmanları ve bazı modülleri gösteriyor bir yolunu bulamadım.

4. ateistkeci

ateistkeci User

Tüm gemilerin her iki konfigrasyonunu tekrar kontrol et ardından hatayı ekran görüntüleriyle birlikte Support'a bildir, oradan bir çözüm yolu bulacaklardır :p

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. bendede aynı hata var support a yazım 2 gün önce daha bişey yok düzelmedi

6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Geminizdeki bütün konfigürasyonların tamamını sildiğinize eminmisiniz? Eğer silmenize rağmen aynı hatayı alıyorsanız lütfen Supporta başvurunuz onlar size yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

7. Sağolun sorunu çözdüm konu kilitlenebilir :)

ateistkeci bunu beğendi.
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.