Envanter kısayol tuşları.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bugrahansezgin tarafından 29 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar bir çoğumuz biliyor belki ama bilmeyen arkadaşları da bilgilendirmek amaçlı bu konuyu sizlere sunuyorum. Konunun amacı, birçoğumuzun birden fazla gemisi var ve sürekli o gemiye malzemelerimizi aktarırken çok zaman kaybediyoruz, hele ki ben, yaklaşık olarak 5 dakikam gemiyi donatmakla geçiyor, bunun için oyuna bazı kısayol tuşları atanmış sizlere bunları resimli olarak anlatacağım. Kullandığımız kısayol tuşları şu şekilde (shift+mouse 1 tıklama, ctrl+mouse 1 tıklama)

İlk olarak gemimize yerleştirmek istediğimiz malzemenin üzerine mousemiz ile geliyoruz ve "shift" tuşu ile 1 kez tıklıyoruz (shift + mouse ile tıklamak seçtiğimiz malzemenin her bir birimini seçer)

Daha sonra bunları gemiye yerleştirmek için "ctrl" tuşuna basarak bir kez daha mouse'ımıza tıklıyoruz bu şekilde gemi üzerinde gitmesi gereken yere seçtiğimiz tüm birimler gidiyor.[​IMG]

Bende kendim bunları buldum, eğer forumda böyle bir konu mevcut ise konu kaldırılabilir, yeni başlayan arkadaşları bilinçlendirmek amacıyla açtım konuyu.

2. Merhaba ,

Bilgilendirme için teşekkürler. Bir çok kişi biliyor fakat bilmeyenlerin işine yarayacaktır.

İyi forumlar.

bugrahansezgin bunu beğendi.
  3. 1 yıldır oynuyorum oyunu, envanteri kurcalarken öğrendim :D

4. Merhaba ,

Doğrudur zaten yukarda yazdığım gibi bilenler var bilmeyenler var. :)

İyi forumlar.

bugrahansezgin bunu beğendi.
  5. sol tıka basılı tutup hepsini seç sarı yanıncada gemiye sürükle aynı şey :D

6. Yani bu şekilde daha kolay oluyor emin olabilirsin :D

7. 3 Yıldır Envanter Dizmekte O kadar Zorlanıyomki Ölücem Bi Gün Bide Yeni Konu Açtım Baya Uzun Uzun Yazdım Yani Onada Bi Göz Atarmısın

8. Bulamadım konuyu maalesef.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.