Envanter Koruma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xe-is tarafından 15 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Envanterdeki Malzemelrin Satışı Şifre İle Korunsun

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xe-is

xe-is User

Benim önerim oyuncuların hataları ile büyük zarara uğramalarını önlemek üzerine şöyleki;

Hepimizin bildiği üzere Uridium ile alınan ekipmanların hepsi oldukça değersiz bir kredi karşılığına satılıyor. Buna istinaden bazen insanlar yanlışlıkla emeklerini bir çırpıda satabiliyorlar ve bunun bir telafiside yok bilhassa diroit tamiri yaparken dikkatli olmak gerekiyor.

Bir diğer husus ise Açık Arttırma sisteminde bütün malzemelerin Hemen Al seçeneği mevcut buda teklif butonun hemen altında bulunmakta ve bazen çok gereksiz bir malzemeye hemen al diyerek yine binbir zorlukla elde edilen uridiumların heba olmasına sebebiyet verebiliyor.

Bu iki konunun önlemi olarak ta basit bir çözüm var aslında "Envanter Koruma" ;

Envanter Koruma kullanıcının oyuna giriş yaptıktan sonra envanterde bazı değişikliklere izin verebilmek (Ekipman Satma, Uridium Karşılığı Ekipman Alma, Kredi Karşılığı Ekipman Alma v.b.) amacıyla ayrı bir şifre ile korunan bir ayar penceresinde bulunabilir ve burada kullanıcılar kendilerine özgü ayarı uygulayarak bu tür yanlışların önüne geçebilirler.

2. iyi bir fikir bunu bir yararı daha var çarın ele geçirildiğinde senin bin bir emekle aldığın ekipmanlarını satamazlar benim çerımı ele geçirip lf3 lerimi ve droidlerimi satmışlardı çok üzülmüştüm sonrada çarım çok güçsüzleşti yeni çar açtım artık benim oyum olumlu +1

3. Bu konu çok açıldı ayrıca arkadaşlar capctcha kodlarını kıran programlar var bunlar şifrede kırabiliyor...

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

Envanter Şifresi İle ilgili Bir Çok Konu Var Ama Okuduklarımın Arasında En İyi İlgi Çekicisi Buydu Tebrik Ederim.
    Oyum olumlu +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.