Envanter Olan Ekipman Hangarda Gözükmüyor

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ¯GŁΛÐΥΛŦΘЯ¯® tarafından 11 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Direkt konuya gireceğim.Bu yeni hangar sistemine bir türlü alışamadım.Envanteri genişlettiğimde gözüken nesne daralttığım zaman sol tarafta gözükmüyor.Gemi ambar genişletme cpu envanterde gözüküyor ama gemiye yerleştirmek istediğimde hangarda göremiyorum.2 hangarın ikisinde de konfigürasyonu sıfırlamama rağmen gözükmüyor.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durum ile ilgili muhtemel neden bu öğeyi başka bir gemide aktif olarak kullanıyor olmanızdır. Lütfen gemilerinizin her iki konfigurasyonunu kontrol etmeyi unutmayınız.

İyi forumlar.

3. Öncelikle cevabınız için teşekkürler.Tüm gemilerin konfigürasyonunu aynı anda silmek mümkün mü ya da bu işlemi hızlı yapmanın bi taktiği?

Dediğiniz yol ile sorunu çözdüm konu kapanabilir.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Gemilerinizin her birinin her bir konfigurasyonunu tek tek silmeniz gerekiyor. Seçili geminin seçili konfigurasyonunu silmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

1. Konfigurasyon Silme 1.jpg
    2. Konfigurasyon Silme 2.jpg
    3. Konfigurasyon Silme 3.jpg
    Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.