Envanter Sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by KADİRLİ001, Dec 8, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. envarter sorunu yaşıyorum. Sayborg gemi aldım tekrar Venoma geçtim envarterde malzemeler eksik yükleyemiyorum ne yapmam lazım

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sorununuzu tam olarak anlayamadım. Lütfen daha açıklayıcı olarak yazabilir misiniz?

İyi forumlar.

3. M-A-Y

M-A-Y User

Ayrıca envanter arada tıklanmıyor bir bug var detaylarıyla konu açmayı düşünüyorum

4. sayborg gemiden venom gemiye geçmek istedim. gemilerin içlerindeki malzemeleri boşalttım fakat kullanıcı envarterinde malzemeler eksik. genel envarterde hepsi duruyor

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Her ikin konfigurasyonunuzu sildiğinizden emin misiniz?
    Yeni Hangar Düzeni

Sizden ricam bu sorun hakkında mümkün olan her türlü detayı yeni bir konu oluşturarak bize bildirmenizdir.

Iyi forumlar.

6. merhaba; birleştirme kısmından sayborg gemi birleştirdim. aktarma sisteminde bu gemi görünmüyordu, 200 uriye gemiyi etkin kıldım fakat içi boştu tüm malzemeler venomda kaldı. tekrar venoma geçmek için 200 uri verdim fakat gemi içi boş geliyor envarterde venomda yüklü malzemeler kayıp. şimdi 2 gemiyide tam olarak dolduramıyorum. lütfen yardım edin.

her 2 gemidede konfigrasyonları sildim.

Last edited by moderator: Dec 9, 2019
  7. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Aktarma sisteminde geminin görünmesi için aynı lazer,hız slotuna ait gemiler olması lazım misal solace ve venom gemilerinde aktarma kullanabilirsiniz.Ayrıca envanterinizde eşyalar görünmüyor ise lütfen Support ile iletişime geçiniz onlar size yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

8. eray

eray User

Ek olarak böyle bir sorunda mevcut, bunun yanında çoklu seçip eşya çıkardığımız zaman(diroidlerdeki kalkan veya lazeri) çıkmış olarak görünse de yerine eşya koyulamıyor, sayfayı yenileyip tekrar bakınca çıkardığımız ürünün hala yerinde olduğu görünüyor. Arkadaşın bahsettiği ve bahsettiğim hataları sıklıkla yaşıyorum. Bunları bildirirseniz sevinirim.

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkürler. Bu durumun nasıl yaşandığı hakkında detaylı bilgiler ile birlikte sorun düzeltilmesi adına teknik ekibe raporlanmıştır.

İyi forumlar.

Last edited by moderator: Dec 11, 2019
    eray and .Paradoks. like this.
  10. Özellikle diroitlerde oluyor.