envanter sorunu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♫♪Wεπιg↕нεŁÐ♫♪ tarafından 9 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. montajdan prometheus birleştirdim sonra aldım ama envanterde yok görükmüyor fakat montajda yükseltmede görünüyor ?

2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınız tarafımca değiştirilmiştir. Ardından şöyle bir şey olmuş olabilir birleştirdğiniz prometheus otomatik olarak geminizden kuşatılmış olabilir tekrar kontrol edip sonucunu bildirebilir misiniz ?

İyi forumlar.

3. baktım ama yok bu nasıl oyun hatasıdır anlamadım...

Son düzenlenen: 9 Mart 2020
  4. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Bu gibi teknik konular ile Support ilgilenmektedir. Bundan dolayı şikayetinizi Support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar

5. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

birleştirmişsindir ama toplamamışsındır büyük ihtimalle,birleştir sekmesine gir bak bi

6. baktım belkı toplamamışımdır diye ama topladım

peki modum bu arada envanterde silahlar kısmında da görünüyor ama gemıye koyucagım zaaman görünmüyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Mart 2020
  7. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer farklı bir gemide kullanılıyorsa gözükmeyecektir tüm gemileri kontrol edebilir misin

8. tabi kontrol ediyorum ve evet arkadaşın dediği gibi G-peaceamaker tasarımının içine gitmiş bu nasıl oldu bilmiyorum ben yapmadığımı kesınlıkle bılyorum birleştir kısmından topladıgım gıbı başka tasarıma gitmiş teşekkür ederim yardımlarınız için konu kitlenebilir.

Son düzenlenen: 9 Mart 2020
  9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Ayarlardan "yeni nesneleri otomatik donan" seçeneği seçili ise bu durumda otomatikman bu öğe geminize donatılmış olabilir. Support tarafında da sıkça karşılaştığımız bir durum bu. Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.