Envanter

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 21 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba flash player 14.0 güncelledim ancak hala envanteri açınca bazı ekipmanlar kararmış gözküyor neden böyle ?

2. Merhaba ;

Eksik güncellemiş olabilir misiniz ? Veya farklı bir tarayıcıdan deneyiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Modum her zaman böyle neden bir türlü anlam veremedim.Olabilir acaba link verebilirmisiniz

4. Merhaba ,

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ? Pluginler kısmında bir kaç versiyon aktif gözüküyorsa çakışma oluyordur.

İyi forumlar.

5. Google Chrome modum anlayamadım

Son düzenlenen: 22 Temmuz 2014
  6. Merhaba ,

Tarayıcını adres yerine " chrome://plugins " yazıp enter ile devam edin. Açılan sayfada Flash Player ile ilgili olan kısmı bulup etkin durumda olan sürümleri kontrol edin.

Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Modum tekini devre dışı bıraktım ( önceki sürümü ) fakat hala sorun devam ediyor.

8. Merhaba ,

En güncel olanı etkin gözüküyorsa tarayıcıyı kapatıp en baştan tekrar açmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

9. Teşekkürler modum ilginiz için.Düzeldi. Hayırlı sahurlar..

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konuya gerekli cevap verildiğinden ve çözüme kavuştuğundan kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.