envanteri başka gemiye taşımak

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve emirdurbak tarafından 14 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. emirdurbak

emirdurbak User

sa diminşherdan citadele envanter taşıyamıyorum diminişherdan bütün ürünleri çıkardım citadele girdim ürünler gözükmüyor yukarda aktarmada citadel gemisi yok nasıl yapıcam ?

2. zεu$

zεu$ User

meraba geminin içindekiler aktarılacak gemiye tam uyuyorsa aktarma sisteminde gözükür yoksa zaten gözükmez ve aktarılamaz diminisherdeki herşeyi çıkardığınızdan eşyalarınızın başka bir gemiye takılı olmadığından eminseniz sayfayı yenileyin iyi forumlar

3. eray

eray User

Her iki konfigürasyonu da boşalttığınızdan emin olun,ayrıca başka bir gemiye taşımış olma ihtimaliniz var mı diğer gemileri de kontrol edin isterseniz.

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Aktarma sistemini yalnızca slot sayısı aynı olan gemileriniz için kullanabilirsiniz. Diminisher geminizden çıkarmış olduğunuz itemleriniz muhtemelen envanterinizdedir. Her iki konfigurasyonunuzdaki öğeleri çıkardığınızdan emin olunuz. Citadel geminize bunları aktarmak için hangarınızdan seçim yaparak eklemeniz gerekmektedir.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  5. İki konfiden de çıkardığınıza emin olun pete lazer, kalkan takıyorsanız onları da kontrol edin.