Envanterimde Mevcut Ekipmanları Konfigürasyonda Göremiyorum

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve veysbatu tarafından 20 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. veysbatu

veysbatu User

hangarımda gemiye takmada pro lazerimi goremiyorum bugda kaldı envanteri büyütünce var gelistirmede de var ama takmak istediğimde görünmüyor

2. smoonrise

smoonrise User

Eğer doğru anladım ise yeni ürettiğin pro lazeri hangarda gözükmüyor ama envanterde var , bu şekilde bir problem ise üretirken başka gemi hangarına düşmüş ve eklenmiş olabilir diğer gemi hangarları ve pet lazer slotlarına bakıp kontrol edebilirsin . Yine gözükmeme sorunu olursa hangardan 1 ve 2 kısmının sağındaki '' Güncel konfigürasyonu siler '' seçeneği ile her iki konfiyide sil yeniden kontrol et .

3. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Konu başlığınız yeniden düzenlenmiştir.

Aldığınız ekipmanlarınız başka bir geminizde takılı kalmış olabilir. Genel envanter ve geliştirme kısmında görebiliyorsanız sorun yoktur.

Bunun çözümü için mevcut gemilerinizin hepsine teker teker girerek 1. ve 2. konfigürasyonları silmeniz gerekmektedir. (Her girdiğiniz gemideki PET kısmını da kontrol etmenizde fayda var) Bu işlemleri tamamladıktan sonra mevcut kullandığınız geminin de konfigürasyon ayarlarını sildiğiniz zaman, kullanmak istediğiniz gemide ekipmanlarınızın boşta olduğunu göreceksiniz.

İyi Forumlar.