Envarter Bölümü Toplu Satım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SkyWalKer^.PashaM.^ tarafından 27 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Envarter Gereksiz Ürünleri Toplu Satmak İstemez Misiniz?

1. Evet Toplu satmak isterim

100,0%
  2. Hayır tek tek satacağım

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Hangar Biliyorsunuz Ayarlamada çok Zamanımızı Alabiliyor Toplu Seçme Ve Yerleştirme Gibi Bir Yenilik Getirilse Herkes İçin İyi Olacağını Düşünüyorum Gereksiz Ürünleri Tek Tek Satmak Çok Vaktinizi Almıyor Mu Toplu Satım Getirilebilir İyi Oyunlar İyi Eğlenceler..

2. nonono20

nonono20 User

Bunun hakkında çok fazla konu açıldı geçmişte, bundan öncekiler ne kadar destek alsa da icraata gecmedi. Ben yine de destekliyorum, denemekte fayda var

3. WolfWar

WolfWar User

Bir bu dediğin iki de konfi kaydetme gelse çok güzel olur ya +1

4. Konfi kayıt etme gelse gerçekten çok güzel olur.

WolfWar bunu beğendi.
  5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Gerekli düzeltmeleri yapıp konuyu tekrar açtığınız için teşekkür ederim, konunuz arkadaşlarımızdan destek aldığı sürece bizler de tekrar raporlarımıza ekleyerek sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız.

İyi forumlar.

Melik•Bey bunu beğendi.
  6. Toplu seçimle bir anlık dikkatsizlik yüzünden önemli eşyaları da buna dahil edebilme ihtimalimiz yüksek aynı tür ürünleri seçtiğimizde sadece silebilirsek ama gayet kullanışlı olur. Hangar kısmı daha çok gelişmeli bana kalırsa zaten çok eksiği var biri de bu kesinlikle.

7. şuanda zaten toplu seçme var.
    her üründe var mı bilmiyorum ama bazı ürünlerde azami seçeneği var satarken ona tıklarsan toplu satış yaparsın.
    (var sayalım kalkan atacaksın gemiye envanterindeki istediğin ürüne shift tuşuna basıp tıklarsan tüm eşyayı seçer ve ctrl tuşuna basıp işaretli eşyaya tıklarsan gemide koymak istediğin yere koymuş olursun toplu halde birden fazla eşya atmış olursun.)

8. Gerçekten gelmesi gereken önemli bir özellik eskiden son derece basit olmasına rağmen giderek zorlaştırıyorlar hangar kullanımını bu ve gereksiz bir dünya ekipmanların olmadığı bir oyun çok rahatlamış olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.