ENVARTER

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by *-*wampir_goblin*-*, Mar 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yetkili ilgili arkadaşlar.envarterle ilgili yaşadığım bir sıkıntı ve buna bir çözümle birlikte bi yenilik getirilirse sevinirim :) örneğin extralar bölümündeki slota bişey yerleştircem fakat bazen oyun bazen benim teleştan gelen el beceriksizliğimle beraber lazerlerin bulunduğu slota bırakıyorum yanlışlıkla ve hata veriyo bu öge buraya yerleştirilemez dio.bunun yerine ben nereye bırakırsam bırakayım o malzemeyi gemiye taşımışım yerine kendi hata vermeden oto yerleştirse daha güzel olur :) ve birde bu para ile alışverişler yapan benim gibi kişlere bence biraz öncelik tanınmalı mesela belli bi harcamaya ulaşan kişilere ödül verilmeli havock hercül lf-4 cephane gibi yada gemi tasarımı flan :)

2. Merhaba ,

Zaten normalde boşluğa bırakınca çekiyor ama arada hata verdiği de oluyor. Bunun dışında CTRL basılı tutarken mouse'un sol tarafına bastığınızda malzeme nereye uygunsa oraya aktarılır.

İyi forumlar.

3. Sanırım envanter bölümüyle ilgili bir çalışma yapılıyor duydugum kadarıyla vepsite olmaktan çıkıp tamamen oyunun içine atılacak çalışmalar falan varmış güzel bişeyler olacak gibi

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.