ephon 100 desteği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KESİMHANE tarafından 14 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KESİMHANE

KESİMHANE User

ephon 100 desteğini nasıl alıcaz montajda yok açmanın bi yolu varmı yardımcı olursanız çok iyi olur ve etkisi nedir nasıldır

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

2 saatlik EPHON-100 destek tarifi Blacklight görevlerinden kazanılır. 55. görevi bitirdiğinizde bu tarif montaj kısmına eklenecektir.

İyi forumlar.

3. KESİMHANE

KESİMHANE User

peki modum şimdi bu destek normal desteklerin üzerine ekleniyo dimi mesela büün destekleri alsak ortalama baselerle beraber %170 civarı bi destek oluyo bunuda alınca bu %270 oluyo dimi

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şeref puanı için:
    %100(EPHON-100 desteği)+%50+%30(DLB ile birlikte)+%35(grub desteği)+%50(İstasyon)+%20(kidemli)+%10(gemi bonusu)+%25(Şeref Argesi)=%320 Şeref puanında artış demektir toplamda(bir detayı unutdu isem onuda ekleyiniz:)).

İyi forumlar.

5. DUMAN.

DUMAN. User

Maşallah sayın modum yok muydu başka destek :)

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hatırladıklarım bunlar:D.

İyi forumlar.

DUMAN. bunu beğendi.
  7. şeref argesi % 33 :D

8. sayın modum bu 55. görevin ismi neydi siz yazmıştınız buraya ama bulamadım tekrar yazarmısınız zahmet olmazsa

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Blacklight görevlerine buradan bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.