Epik görevler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve QaBBaLaH tarafından 10 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. QaBBaLaH

QaBBaLaH User

Görevler S.S.S e baktım arkadaşlar ama sayfa yenilenmiş sanırım epik görevler için hangi görevleri bitirmeliyiz yazmıyor link atabilir misiniz bulamadım da

2. Aliens

Aliens User

22 level görevlerini mi kastediyorsunuz yoksa 100 görevi mi? 22 level görevleri adından da anlaşılır gibi 22 seviyede açılıyor. 100 görevi açabilmek içinse 17.500 Saboteur kesmenizi isteyen Sessiz Sabotaj görevini bitirmelisiniz. Bu bittikten sonra 100 görev açılıyor.

3. QaBBaLaH

QaBBaLaH User

kastettiğim ikisi de değil. 100 yeni görevden bahsetmiyorum. Her seviyede gelen epik görevler var ya onların açılması için belli görevlerin bitirilmesi gerek daha önce o görevler nelerdi diye bakınabiliyordum görev listesinden ama liste güncellenmiş yeni dizayn yapılmış sanki epik görevler için hangi görevlerin bitmesi gerektiğini yazan bir yer bulamadım daha 5-6 gün önce girebiliyordum ama şimdi o sayfa yok

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz epik görevler Görevler SSS içerisinde sarı renk ile belirtilmiştir. Açılmaları için bulundukları seviyedeki diğer görevleri tamamlamanız gerekmektedir.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. QaBBaLaH

QaBBaLaH User

daha 1 hafta olmadı sistem mi değişti epik görevlerin açılması için 5-6 görev oluyodu onları bitirince diğerlerini yapmaya gerek olmadan açılabiliyordu zannımca hala öyle ama o sayfa gitmiş artık sitede mevcuttu neyse konu kilitlenebilir

6. Forum yeni bir adrese taşındığından dolayı google'da çıkan eski adrese tıkladığınızda açılmaması sizi forum ana sayfasına atması normal. Bunun önüne geçmek için forum içi arama çubuğunu kullanın ;)

7. QaBBaLaH

QaBBaLaH User

teşekkürler bilgi için konu kilitlenebilir

8. Görevler bölümündeki kilit işaretine basınca Epik görevler çıkıyor ama o görevleri açmak için üzerindeki veya açmak için zorunlu görevleri bitirmelisin zorunlu görevleri öğrenmek için "Görevi kabul et" yazan bölümde tıklamadan mouse u üzerinde tutman yetiyor orada o görevleri tamamlayınca açılacağı yazıyor ;)

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Eski Görevler SSS konusundan çok da bir farkı yok aslında yenisinin. Eskisinde görev listesi yan yanaydı şimdi alt alta ve her görevin açıklaması da yanında yazmaktadır.

İsteğiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

.Paradoks. ve *-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.