Epilson mu Zeta mı??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 21 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı ramaazanlar ;
    Sorum şu
    8irisim
    2lf4 var gerisi lf3
    26 argeyim(24+2)
    Pet modüller ful
    8havoç var
    Apis şu an 70k uri
    Sizce önce 1 epilson açıp lf4 ümü alıyım mı(ilk epilsonum)
    Yoksa 9.iris için havoç mu?(apisi 1haftadan önce alamam)
    Epilson derseniz epilson için konfi önerir misiniz??
    Ve de epilsnun ödüllerini atar mısınız?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Zeta kapısını açmanız daha faydalı olur,günlük dosyalarıyla arge basabilir,ganimet anahtarlarıyle X2 gününde LF4 , Apis,Zeus parçası bulma şansınız olur.

İyi Forumlar.

3. zeta + kappa yap fulenen kadar kronos açmak için sadece epsilon yap gerisine gerek yok fulenince alfa beta gama yap

4. senberk99

senberk99 User

Fakat lf4 sayım 2 çok az değil mi??

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak epsilon kapısını yap ilk kapı olduğundan dolayı lf4 ü ilk başta cebine koy ondan sonra zeta kapısını yaparsın ;)

İyi Forumlar

6. andermo83

andermo83 User

Kendi Şansımı Göz Önünde Bulundurarak Söylüyorum 18 Zeta 10 Havoc, 4 Kappa 1 Herkules, 11 Epilson 1 Lf4 :D O Da İlk Kapıdan Verdiği Ben Lf4 Ü Artık Sadece Kronos İçin Yaparım ;) Kaldı 9 Lf4 Eksiği Onlarda Herkules Fullerken Kappadan Gelirken Gelir Diye Düşünüyorum Sen Zetadan Şaşma Ve Sonrasında Kappa Yönel Bol Şans

7. senberk99

senberk99 User

Bilemedim ki simdi cevap veren heerkese oncelikle tesekkurler gemide 1950 palla var +400 gg var biriktiriyorum ben epilson acmaya karar verdim 1. lf4 alirim ...Kilitlenebilir

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.