Epilson

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by polatalemdar311, Sep 29, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Selamun Aleyküm.

Arkadaşlar epilson kapısı ortalama kaç enerjiye açılır?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

100.000 to 300,000 uri resmi rakamlar :)

3. Enerji demiştim ama enerjiye çevirirsek dediğin bin ile 3 bin enerji oluyor.

4. dostum 1300 1600 civarlarında açarsın muhtemelen :) 3 bini bulmaz :)

5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Aynen çevirmeyi unutmuşum pardon :)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Benim eski forum ve bu forumda takip ettiğim kadarı ile Epilson kapısı en dengesiz kapılardan biri olarak geçiyor.

600 - 700 GG ' ye açabilenler olduğu gibi , 3000 - 4000 GG Aralığında açanlarda olabiliyor.

O Nedenle biraz şansa bağlı :)

Ben Kronos kapısının parçaları için şu ana kadar 8 adet açtım ; Bir kenara not edinmedim ama ( Tek bir Kronos kapısı 4 Adet Epilson Parçası içermektedir )

Son açtığım bazı kapıları ( 2 yada 3 Kapı idi sanırım ) 1600 GG Civarı açmıştım ;

Keyifli Forumlar

Jameika-TR likes this.
  7. Önemli değil :) Sonuç aynı yere çıkıyor :)

1600 tahmin olan iyi rakam umarım bana da o civarda açılır :)

8 Lf4 kaldı 191 adet anahtar var.

400 bin de uridium bakalım Lf4 gününü bekleyelim eğer çıkarsa anahtar alırım çıkmazsa kapılarda deneyeceğim şansımı.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Konu kilitlenebilir.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlarımıza katılıyorum 1400-1600 gg ye açma şansınız yüksek ama şansızlık olurya denk gelmez 2000 enerjiyide geçebilir ama ben o kadar gg olacağını düşünmüyorum ve hatta 1400 gg yi bile bulmayacaktır.
    kutu açacaksanız bence LF4 gününden ziyade Zeus gününde açmanızdır ben öyle yapıyorum yok ben şanslıyım diyorsanız 50 anahtar kullanarak en azından gidişatı görmeniz açısından ideal olacaktır.
    Kolay gelsin.

Konu hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorum yorumları görmek istiyorum derseniz konunuzu yeni başlayanlar kısmına taşıyabilirim yok yeterli diyorsanız kilitlemek istiyorum.

polatalemdar311 and Jameika-TR like this.
  9. Yeterli Mod'um bu bilgiler benim için :)

Anlayışınız için teşekkür ederim :)

İyi çalışmalar :)

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Biz teşekkür ederiz bol şans dilerim kolay gelsin.

Thread Status:
Not open for further replies.