Epin - Gamesultan & Bigpoint

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BoldMan- tarafından 8 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BoldMan-

-BoldMan- User

Gamesultan desteğinden aldığım bilgi doğrultusunda bigpoint ile anlaşmaları bitmiş ve yenilenmeyecekmiş biz bigpoint epinlerini hangi firmadan tedarik edeceğiz ? bigpointin anlaştığı distiribitör firma hangisi oalcak ?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gamesultan ile anlaşmaları hala devam etmektedir ayrıca mtcgame den de alabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. -BoldMan-

-BoldMan- User

gamesultan destek ekibi ile görüştüm elinde kalan paketleri sattıklarını anlaşmanın sona erdiğini ve yenilenmeyeceğini söyledi firma ile anlaşılamadığını belirtti. yani saıtş daha orada olmayacak, birçok site mevcut epin için ancak ben bigpointin anlaştığı bir site öğrenmek sitiyorum daha güvenilir olduğundan dolayı.

4. Sonuç olarak e pin alacaksınız.E pin alırken her yerde aynıdır.

Güven olarak beklersen bigpoint beklersen uzun zaman beklemen lazım.

5. Merhaba ,

Şu an olan duruma göre açıklamadaki şekilde gözüküyor olabilir. Fakat bize henüz net bilgi gelmedi. Fakat bilgi almaya çalışacağız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.