Epin Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve biggySlowly tarafından 12 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modlardan Öncelikle Özür Diliyorum Herhangi bir forumda daha yeniyim bir sorunum var Ve çözümü hakkında hiçbir fikrim yok nasıl çözebileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim .

Herhangi Bir Cevap Yokmu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2014
  2. Merhaba ,

Farklı yerleden alınan e-pin'leri birleştirip kullanmaya mı çalışıyorsunuz ? Yada en net cevap için e-pin'i aldığınız yerin destek birimi ile görüşün. Gerekirse darkorbit support'u ile de iletişim kurabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2014
    biggySlowly bunu beğendi.
  3. Aldıgım Epinler Aynı Yerden Alınmıstır Görüştüm Fakat Oranın Destek Birimi Bigpoint Destek İle Görüsün dedi . Bende Destege Mesajımı Attım Forumdan Yardım Almak İstedim

4. Merhaba ,

Daha önceden böyle bir durumla karşılaşmadığım için net birşey söylemem uygun olmaz. Fakat support'tan gelecek cevabı bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. şu zamana kadar çok epin kullandım. hala da kullanıyorum. böyle bir hata ilk defa gördüm

6. Anlamadım Gerçekten Destekten İnşallah Cevap Erken Gelir.

7. Merhaba ,

Yoğunluğa bağlı olarak 48 saat içinde cevap gelmesi gerekiyor.

İyi forumlar.

8. Bunu Yollamıslar Mail İsmi Olarak "Customer Care Team" Oldugunu Varsayıyorum

Bu arada Link Paylasmak Yasak Diye Biliyorum Oyüzden Linkler yerine XX yazdım İzniniz Olursa Açarım Tabi Bu arada Linkler Darkorbit Forumunun Linkleriydi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2014
  9. Merhaba ,

Anlıyorum peki o konulardan E-pin alımı ile ilgili SSS konularını inceleyip onlara uygun olarak yaptığınızdan emin misiniz ? Ayrıca aldığınız hatanın gözüktüğü resimi yollamış mıydınız ?

İyi forumlar.

10. Hiç bir Fikir Edinemediğim İçin Baska seyler icin kullandım ayrı ayrı İlgilenenlere Tesekkür ediyorum Konu Kapatılabilir.

11. Merhaba ;

Konu uygun bölüme taşınmıştır ve çözüme kavuştuğu üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.