Epin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 12 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. X3 de epin geçereli mi ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Havale ve E.F.T dışında geçerli diye biliyorum ama bir bakayım.

İyi forumlar

3. İstiklal

İstiklal User

Geçerlidir. Kendim öyle aldığımdan biliyorum.

X3 Kampanyası sadece Havale ve E.F.T. ' de geçerli olmuyor. Onun sebebi de paranın , karşıdaki hesaba hemen yatmamasından kaynaklanıyor.

4. Ya bu e-pin'i nasıl halledeceğiz ? Yani , ByNoGame ve Gamesultan dışında bir siteden alsak geçersiz mi sayılıyor ?

Şu x3 günlerinden yararlanmak gerek artık ... bi' hayrımız dokunsun kendimize :D

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gecerlidir epin daima herseyde

6. Peki bu epin kodunun belli bir süresi varmı bir süre sonra geçersiz oluyor mu ?

birde bu bynogameden e pin aldım diyelim hesap borçlanması , karaliste ve epin kodunun geçersiz olma durumu varmı ?

Paytogoda aldığım urun verilmedi parası kesildigi halde bunu bildirmeme ragmen ben hala bu rezaletin pesinden gidip hakkımı almaya calisiyorum.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bynogame artik gecerli,epinde hic sorun yasamadim sadece ana epin ve tamamlayici epin olarak alirken secime dikkat edin okadar .ne kadarlik lazimsa.2 ana epin birlestirilemiyor cunku.

8. İstiklal

İstiklal User

EPİN ' lerin bir süresi yok ama , Sonuçta şirket sana sattığı E PİN ' i görüyor. Sağlıklı olması açısından en geç 1 ay içinde kullanmak sağlıklı olur.

Hesap borçlanması sadece Kredi Kartı ile alımlarda gerçekleşiyor. ( Kartın limiti dolar , kapatılır v.s. ) Kara Listede olmanız durumunda EPİN ' i doğru olsa da kabul etmez yada Kara Listeye alındınız şeklinde bir hata verir.

Paytogo konusunda , Paytogo müşteri hizmetleri ile görüş derim

EPİN ' i nereden aldığınızın bir önemi yok. Hepsi BP ' den alıp satıyor neticede.

Ama aldığınız EPİN ' de sorun yaşamamak için ( Kullanılmış yada Aldığınızdan Farklı Bir EPİN Miktarı çıkması v.s. ) Güvenilir ve bilinen yerlerden ( Game Sultan , Bynogame , XgameTR V.s. ) almanız yararınıza olur.

9. *BOZOKLAR*

*BOZOKLAR* User

bynogameden sıkıntısız epin alınabiliyor

10. O konuda pek sıkıntı olmayabilir aslında , yani başka bir miktar çıkarsa bizim internet cafe sahibi tanıdık sık gidip geliyorum bir şekilde zararı karşılamasını söylerim böyle bir şey başıma gelirse.

11. Paytogoyu 10 defa aradım 1'nci arayışımda bana vodafonedan sorun diye geçiştirdiler vodafone u aradım paytogo ile görüşün dediler. Aradan 1 ay geçti vipim verilmedi haram zıkkım olsun başka bir şey demiyorum. Tekrar tekrar arayıp vip verilmedi dediğim halde oyuna rapor atıyoruz 2 gün içinde hesabınıza geçirilir dediler geçmedi.

Kaç defa aradığım halde vermediler vipimi parayı hemen almasını biliyorlar fakat ürünü vermesini bilmiyorlar.

Bende paytogodan vazgeçip e-pin ile alış veriş yapmaya karar verdim.

12. İstiklal

İstiklal User

Paytogo ' nun sisteminde sorun var. Farklı oyunlarda da benzer sorunu yaşayan arkadaşlarım var.

Hepsi şikayetçi. EPİN En sağlıklısı

13. Bende buna yönelmeyi düşünüyorum.

Bynogame e epin çekmek için telefondan işlem yapılıyor mu ?

14. SİSTEM

SİSTEM User

E-pin normal para anlamına geliyor ve elinizdeki epinleri size verilen her alımda kullanabilirsiniz.

15. Merhaba ,

x3 zamanı E-pin kodu geçerli ve kullanılabilir.

İmza kısmınızdaki resimin yüksekliği fazladır. İmza kuralları gereği 200 pikseli aşmaması gerekiyor. En kısa zamanda uygun şekilde düzenleyiniz.

İyi forumlar.

16. O zaman ininal kart devri benim için başlamıştır :)

Telefon devrine son diyebilirim.

Fakat bynogame in komisyon ücretleri çok pahalı sanki...

17. Merhaba ,

İninal kart mı daha iyidir yoksa E-pin mi bilemiyorum. İninal kart ile alışveriş yapmadım fakat E-pin gayet kullanışlı oluyor.

İyi forumlar.

18. Hayır ininal ı ben epin için kullanacam zaten :) bynogame üzerinden ininal ile epin alacam net cafelere güven olmaz :)

Ayrıca internet alış verişlerimdede yardımcı olur :)

19. Merhaba ,

Sonuç olarak E-pin alıp kullanacaksanız ne şekilde aldığınızın bir önemi yok. Sizin için hangi şekilde almak uygunsa o şekilde alıp E-pin kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

20. Konu kapatılabilir herkese teşekkür ederim.

İyi geceler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.