eposta şifresi unutulmuş gemi

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Win[RAR] tarafından 17 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Win[RAR]

Win[RAR] User

arkadaşlar hesabımı zamanında arkadaşımın üstüne açmıştım ve şimdi hesabı almak istiyorum fakat arkadaşın e postası hotmail ve şifresini unutmuş şifreyi yenilemek istediğimizde bunuda yapamıyorum böyle bir e posta yok diyor hesap bugta kaldı bunu nasıl almamız lazım ?

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Ne yazık ki yetkilerimiz forum ile kısıtlıdır. Yaşadığınız sorunun yetkili merci hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresinin sağlayıcısıdır. Arkadaşınızdan e-posta sağlayıcsının destek birimi ile iletşime geçmesini ve şifre sıfırlama işlemini başlatmasını isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2019
  3. Win[RAR]

Win[RAR] User

teşekkür ederim konu kilitlenebilir

4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Yaşadığınız sorunun yetkili merci hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresinin sağlayıcısıdır. Arkadaşınızdan e-posta sağlayıcsının destek birimi ile iletşime geçmesini ve şifre sıfırlama işlemini başlatmasını isteyebilirsiniz.

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.