Epsilon hiç çarpan tutmuyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WATSKENAYDU tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 500 gg epsilon bastım 87/99 du hiç ama hiç çarpan tutmadı ve şuan 94/99 hala daha çarpan tutmuyor deliricem hep tek tek geldi ilk defa böyle oluyor sıkıntı mı var en az 25 30 defa çarpan denedim neden böyle oluyor gece gece sinir ediyor adamı

2. Merhaba ,

Farklı tarayıcıdan deneyebilirsiniz. Yada en baştan Galaksi Kapıları kısmını açıp deneyebilirsiniz. Ayrıca eğer 100'lü filan basıyorsanız x6 olup otomatik çarpan kullanılıyor olabilir.

İyi forumlar.

3. bende de aynı durum epsilon sıkıntılı kronos için lazım 2defa çamam gerek ama daha 1. açamadım.

4. hiç 6lı denemem 5erli veya tek tek basarım 3-4-5 li çarpan yapıyorum genelde sayfayı da yeniliyorum sürekli

5. Merhabalar,

Demek ki bir tıkanıklık var,bence bir süre bekleyin açmaya çalışmayın.

İyi forumlar

6. kutu topladıkça birikenleri basıyorum 95/99 oldu 4lü çarpan yapıp duruyorum hala gelmedi rezillik bütün günümü yedi benim programımı planımı bozdu

7. Merhabalar,

Bu duruma çok üzüldüm ama daha önce benimde başıma benzer bir durum geldi,inat ettim bana çok pahalıya mal olan bir kapı açmak zorunda kaldım.Size o yüzden biraz açmaya ara verin yazdım.

İyi forumlar

8. görüşleriniz için teşekkür ederim gecenin bu saatinde hayırlı çalışmalar dilerim konu kilitlenebilir saygılar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  9. Merhabalar,

Saygılar bizden oyunda ve hayatta her daim şansınızın açık olmasını dilerim.Forum sayfamıza her zaman bekleriz,bizler sizler için oyunu ve sizleri sevdiğimiz için buradayız.Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenmeye uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.