Epsilon Kaç Enerji ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darion26 tarafından 6 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darion26

Darion26 User

Merhaba arkadaşlar öncelikle gemimden bahsedeyim sonra soruya geçeceğim. :)
    10 Lf-4 (1 tanesi hp)
    9 iris
    Aegis elite ve diğer yetenek gemilerine sahibim
    Vip ve kamikaze var

Başlıktanda anlaşılacağı gibi Epsilon kapısını yapmak istiyorum ve kaç enerjiye açılır tahmini ?

Ve şuan 3 havocum havocları fulledikten sonra kappaya yönelicem fakat minimum ekipman olarak ne ister bir fikrim yok. Ekipmanı ve 0'dan ortalama kaç gg ye açılacağını yazarsanız sevinirim :)

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Ekipmanlarınız ile çok rahat bir şekilde kapıyı tamamlayabilirsiniz.

Tahminim 1000-1500 arası gg basmanız gerekiyor bu rakamlar şansınıza bağlaı olarak değişebilir.

İyi forumlar...

Darion26 bunu beğendi.
  3. Darion26

Darion26 User

Sanırım epsilondan bahsettiniz sadece. Hiç kappa yaptınız mı ? :)

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Evet Epsilon kapısından bahsettim.

Kappa kapısıda yaptım kamikaze 3 modülünüz varsa hiç bir kapıdan korkmayın. :)

İyi forumlar...

5. Darion26

Darion26 User

Açıkcası son 2 dalga gerçekten zorlayıcı göründü, sonuçta 20.000.000 darbe puanı var boss kucurbium. Bunlar tek kişiye göre ayarlımı acaba ?

6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Kapıda npclerle baş başa olacaksınız npclerin canını azaltıp canınız azaldığı zaman uzaklaşıp tamir olabilirsiniz.

Sizin tek ihtiyacınız zaman ve sabır.

Tek kişiye göre derken zorluk derecesi demek istediniz sanırım, çok zor değil fakat boss kucurbium kaçarken dikkati olun sadece.

İyi forumlar..

7. Benim önerim epsilon hiç yapmadısanız sadece 1 kere yapın pazar günü ve 2lf4 ünüzü alın.Kapıların hiçbirinden korkmayın.Boss kucurbium da 20m can falan değil bakmıştı arkadaş gruptayken 1-2m mi neydi sizin bakıp 20m dediğiniz istila kapısında geen booss kucubrbium yani korkmanıza hiç gerek yok.Bende ilk kappamda çok kormuştum da çok rahat bitiyo.Son 2 bölümde sab+ucb yapın yeter fakat boss kcuurun menzili çok yüksektir dikkat edin.
    Ayrıca epsilonun da 1200-1800 gg arası açabileceğiniz düşünüyorum tabi belli de olmaz.

Darion26 bunu beğendi.
  8. Darion26

Darion26 User

Zaten ilk yapışım olacak sonrasında yapmayı düşünmüyorum :) Şu an için cephanem var sorun olmayacağını düşünüyorum. Peki kappa kaç gg ye açılır kappa tahmini olarak ?

9. Kappa ben 1800-2500gg arasına açıyodum genelde 2200 falan oluyo tabi şansınıza bağlı olarak değişir.

Darion26 bunu beğendi.
  10. Darion26

Darion26 User

11. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir. :)

İyi forumlar...

Darion26 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.