epsılon kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «««ÇЄŦЄ—βĄ§I44»»» tarafından 28 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yetkili arkadaşım geçen günde yazmıştım.ben epsılon kapıyı ilk defa yaptım ve lf4 hediye gelmedi normalmi diye ama sizden gelen cevap ilk sefere mutlaka verilir oldu ve supporta yazın diye cevap verildi bende 2 kere yazdım bana anlamsız cevaplar gönderdiler.bilet numarası falan istediler.ben ıd mi yazıp gönderdim ve gelen cevap yine saçma sapandı.bu oyunu 2008 den beri oynuyorum ve bir ara hilelerden usandım ve bıraktım ama yine eski tas eski hamam.lütfen birisi bana klasik kalıplaşmış cevaplar yerine bir cevap yazsın.var veya yok diye ve bu bilet meselesi ne bunuda belirtsin.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Size burada yanlis bilgi vermiyoruz konuyu inceleyiniz Epsilon

Bilet numarasi ise sizin yapmis oldugunuz şikayetin ulastigi anlamina gelmektedir ve hafta sonu atilan mesajlar gecike bilir yeniden ayni bilet numarasindan tekrar sorunu supporta bildirin lutfen hesabiniz incelenir ve LF4 verilecektir sizi gayet iyi anliyorum fakat incelemeleri biz yapamiyoruz.

Son düzenlenen: 28 Ağustos 2014
  3. teşekkür ederim.beklemede kalacagım.bakalım ne olacak.

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Biz teşekkür ederiz. Konuyu kilitliyorum. Daha farklı sorunlarda veya aklınıza takılan sorularda tekrar konu açmaktan çekinmeyiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.