Epsilon Kapısı(Acil)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAC€LLAN tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

İlk kez bu kapıyı yapıcam nasıl konfi dizeyim aegisle giricem ?

2. Ben daha geçen yaptım.1.konfi full kalkan diroitlere lazer.2.konfi full hız diroitlere kalkan.Yaratıkları 1.konfide kes canın azalınca 2i.ile kaç can yap

3. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

kolay mı kapı :D

4. Uğraştırıo inanılmaz sıkıcı :d

5. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

hadi ya :D bende görev var diye açtım yoksa açmıcaktım , zetadan daha kısa biter mi sepromla giricem elitlerle

6. Zetadan bi 10 dakika uzun sürüyor, ilk kez lf4 almak için yaptım, yoksa çooook sıkıcı bir kapı, bir daha yapacağımı düşünmüyorum :D

7. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

bende 3 görev için yapıyorum 72 milyon tp vercek normalde yapmamda mecbur yani birde lf4 vercek bu son olsun :D

8. Hani zetada kaçarak kesiyorsun ya bi yandan vuruyosun hemde hasar almıyosun.Epsilonda vuruyorsan yaratığa mutlaka sana arada hasar veriyo kalkan yapamıyosun anca kaçıp kalkan yapıp geri geliceksin.

bugrahansezgin bunu beğendi.
  9. En sıkıcı kalidir.Bana kalirsa 4 hiz 11 kalkan dizin.

10. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

Harbiden kalkan can dolmuyor muhakkak hasar veriyorlar son 6 dalga kaldı , aegis olmasa patlamıştım kesin

11. Yaparsin ya korkma Convictler cok guzel uri credi veriyolar :)

12. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

yok zaten yaptım kolay ama hareket edipte vurmak gerekiyor çünkü hepsi birden çok fazla vuruyorlar :D herkese teşekkürler konu kilitt

13. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.