epsilon kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jdmpower tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jdmpower

jdmpower User

iyi forumlar öncelikle 950 gg var 6 parçası hazır epsilon kapısı açılır mı acaba yada lf4 veren başka kapı
    aegis full 1 lf4
    11 lvl kamikaze lv3 diroit
    24 arge

2. 130 enerjiyi son parçaya sayarsak yeteceğini sanmam 1.500 olsa yeter bence.

3. jdmpower

jdmpower User

hmm hangi kapıyı açayım peki

4. lf4 istiyorsan epsilon açman lazım eğer fullsen uriyi iyi kasıyorsan kutu açarsın enerjiylede zeta açıp havoç tamamlarsın.

5. jdmpower

jdmpower User

lf4 biraz daha ii olur şuan ek lf4 var

6. Bana göre zeta yapabilecek durumdaysan zetayı öneririm hem havoç toplarsın hemde 25 mi ne ganimet anahtarı veriyor gelen uriylede anahtar alır lf4 gününde açarsın ama kutudan şansına ne çıkar bilmem belki hiç çıkmaz ama epsilon yapmakdan daha kolay olur.

7. jdmpower

jdmpower User

hmm tm. 960 mış bu arada açayımı zeta açılırmı 5 li açaıyorum

8. biraz daha biriktir en az 1.500-1.700 olsun spearhead varsa spaceballda çöp toplarsın.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kappa kapısından LF4 alabilirsiniz.

Ayrıca krsan sandıklarından açarsanız oradanda bulma ihtimaliniz vardır.

Keyifli Forumlar.

10. Bu arada epsilon hiç yapmadıysan bir kere aç istersen ilk seferde %100 lf4 veriyor.

11. jdmpower

jdmpower User

onun için dedim zaten :D

12. Epsilon yapmadıysan 1 kere yap bakalım 5 anahtar veriyor ama olsun her şeyin ilki iyidir :)

13. jdmpower

jdmpower User

aynn deniyelim lf4 var garantili D:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.