epsilon kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cehennem-meleği_32_ tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. epsilon kapısını açmak istiyorum ama kaç ggye açılır bilmiyorum bide içindeki yaratıklaarı daha önce hiç görmedim. yaratıklar hakkında bilgi veren bi sayfa falan varsa beni yönlendirebilirmisiniz yada yardmcı olabilirmisiniz...konfi düzeni hakkında bilgi verirsenizde sevinirim

Son düzenlenen: 6 Temmuz 2015
  2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Epilson Kapısı 99 parçadan oluşmaktadır. Bu da tahmini 1500-2000 gg' ye tekabül eder. Epilson Kapısı ve gelen yaratıklarla ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

3. paylaştığınız sayfada zeta kapısındaki canavarların güçleri dpleri falan var ama bana epsilondaki npclerin özellikleri lazım

4. Merhaba ,

Buradaki konudan Epsilon kapısındaki npc'lerin bilgilerine bakabilirsiniz. Listeden kendiniz bakmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.