epsılon kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kursat_822 tarafından 3 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kursat_822

kursat_822 User

gemı golı ıhaledekı tum desteklı tasarımlar var 9 lf-3 2 bo2 2 ırıs 6 flax 12 elıt hız pet 9lvl oto topl.2 oto hamm. top. 2 tıcaret 2 tamır 1 modullerı var 7 arge kamı ındırım gelseydı alcaktm sımdı 2k kadar eksık var petlere ındırım gelmesını beklıyorum oyle alcam bu sartlarda epsılonu bıtırebılırmıyım uzun surmesı onemlı deıl bıtermı bıtmez mı ?

(+3lf3 +1bo2 )

Son düzenlenen: 3 Eylül 2015
  2. 3 elit hız eksiğini gidermen lazım, ayrıca çok az elit kalkanın var. Bu ekipmanla girmen sıkıntı bence bir süre beklet kapıyı, bu süre içerisinde de gemini biraz geliştir. :)

3. kursat_822

kursat_822 User

mesela ort. kac bo2 lazım full deme cok zaman alır :D

4. Bu ekipmanla epsilon imkansiz gibi.Cok sıkıvı bi kapı ve birazda zor gercekten.Size onerim ful olmadan girmeyin(31 lf3,16bo2,8iris,pet+kami3+vip

5. goliath için zaten 15 tane elit kalkana ihtiyacın var(ağır konfigrasyonda).
    15 olmadan da yaparsın fakat bence beklet, bir acelesi yok nasılsa.

6. kursat_822

kursat_822 User

yanı alnlasılan benım sımdılık gırebılecegım kapılar alpha beta gama delta mı ?

7. beta, gama çok zor yani oyunun en zor kapılarından biri gama, öyle diyorlar en azından :D, yapabileceklerin, alpha, zeta, zaten en önemlisi de zeta şuan :D

8. kursat_822

kursat_822 User

bu ekıpmanlarla zeta yapabılırmıyım ? yapabılırsem konfıler nasıl olsun ?

9. Suan kapi yapmazsamiz iyi olur.Lf-3 leriniz Bo-2 leriniz cok az bence Katlayici ile pvplerde kutu toplayin 2 hafta boyunca sonra Zeta yapacak duruma gelirsiniz

10. Zeta yapabilirsin ama çok zorlar, çok uğraşırsın. 1. konfi gemi full kalkan, diroitler full silah, 2.konfi gemi full hız, irisler full kalkan.

11. kaansakal

kaansakal User

Zeta da yaparsın epsilon da yaparsın hiç problem olmaz ama yaparken çok sıkılabilirsin.Yapmak gereken şeyler:
    1)Konfi:
    Konfi 1:geminin kalkanını 100bin yap(diroitlere full kalkan koymana rağmen 100k olmuyorsa eğer ne kadar olursa o kadar kalkanın olsun gemiye kalkan koyma)
    Konfi 2:Gemi full kalkan diroitler full lazer
    2)Kapı taktikleri:
    Kapıyı yaparken sürekli hareketli ol ve minimum hasar almaya çalış.Tavsiyem sürekli gemiyi bir yöne götürerek kes.Önce 2.konfiyle(diroitler full lazer olan konfi) ile kes hasar alırsan korkma canın 100binin altına düştüğünde konfi 1 e geçip ters köşeye kaç ve tamir ol can-kalkan fullenince aynı taktikle devam et.
    3)Skylab Takviyesi:
    Kapıya girmeden seprom(yoksa promerium) çek ve önce roketleri sonra kalkanları besle.

Dediğim gibi bugünün darkorbitinde yapılamayacak kapı yoktur sadece zaman kaybı vardır :)

12. kursat_822

kursat_822 User

deedıgın gıbı yaparsam 2.konfıde bıraz sıkıntı yasamaz mıyım cunku vurus gucu fazla olmasına ragmen hızı az kacmak zorlasır ve toplu olarak hasar alırım 4-5 hız koysam oyle yapsam daha ıyı olmaz mı?

13. kaansakal

kaansakal User

Kaçarak yapacağın için hasar almazsın ben öyle yapıyorum mesela goliyle full kalkan koyuyorum 2.konfiye bir yöne doğru kaçarak kesersen problem olmaz yani bende olmuyor en azından :)

14. Adam 9 lf3 epsilonu nasil yapsin veya zetayi hadi zeta neyse de ayrica adam X-1 ile 2.5 k falan vuruyor sanirsam bu sekilde yapmasi bi olum.Normalde biraz gelisse 2 saaatte yapacagi kapiyi sindi yaparsa 10 saatini alir+olebilir

15. kaansakal

kaansakal User

Ölmez hiçbir şey olmaz ama fazla uzun sürebilir ki bunu da belirttim.Gerekirse hasar alınca ters köşeye kaçar köşeye varmadan canını kalkanını fullemiş olur zaten.

16. kursat_822

kursat_822 User

lf-3 lerı gullersem daha kolay olur demı ?

17. Aynen suan girme sakin kapilara mantiksiz olur.Suan icin katlayici alip kutu toplayabilirsin.En sonudba gglerini zetaya basarsin

18. kursat_822

kursat_822 User

bendekı gıyatlar dolar cınsınden o yuzden tl nın 3 katı para vermek zorundayım o yuzden para ıle alıs verıs yapmıyorum ben normal kasılmaya devam edıyım en ıyısı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.