Epsilon kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lastkosheen tarafından 8 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben bugün epsilonu bitirdim ilk yapışımdı lf4 vereceğini biliyordum ama lf4ün yanında hercules verdi epsilonun ödülleri mi değişti ?

2. Sahmeran

Sahmeran User

haftasonu oldugu için etkinlik var.

Bu haftasonu, Cuma günü gece yarısından Pazar günü yerel sunucu saatiyle 23:59'a kadar tüm pilotlar seçilen Kapıları tamamladıklarında özel ödülleri kazanma şansına sahip olacak!

Şunları kazanabilirsiniz:
    • Delta Kapısı: Goliath sürpriz paketi
    • Epsilon Kapısı: Harika diroitler
    • Kuiper Kapısı: Bir adet LF-4
    • Lambda Kapısı: Koleksiyoncunun neşesi - Chimera ve Phantom
    Paket İçerikleri Belirtilen paketlerden aşağıdaki ödüllerdenbirini kazanma şansına sahipsiniz.
    • LF-4: Bir adet LF-4 veya 10.000 UCB-100
    • Harika Diroitler: Havoc, Hercules, Elite Demon veya Silver Demon diroit tasarımı
    • Koleksiyoncunun neşesi - Chimera ve Phantom: Bir adet Chimera veya Phantom diroit tasarımı (kırmızı, turuncu veya yeşil) veya bir paket 10'lu Kırmızı Phantom + 1 adet Kırmızı Chimera diroit tasarımı
    • Koleksiyoncunun neşesi - Mirage ve Enigma: Bir adet Mirage veya Enigma Diroit Tasarımı (kırmızı, turuncu veya yeşil) veya bir paket 10'lu Turuncu Enigma + 1 adet Turuncu Mirage diroit tasarımı
    • Goliath Sürpriz Paketi: Bir adet Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher veya Surgeon Goliath tasarımı. (Bunlardan birine sahipseniz aynı tasarımdan ikinci kez almayacağınızı özellikle belirtiriz.)

lastkosheen bunu beğendi.
  3. Peki teşekkür ediyorum konu kilitlenebilir

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Şanslı üyelerdensiniz , hayırlı olsun :) İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.