Epsilon Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĜĕœΚuŞu tarafından 9 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kapıyla ilgili 3 sorum var:
    Gemim 8iris 8lf4. Kalp burgu güve var. Pet 10lv kami 3 var. A-Elite Diminisher Spectrum var. Bu ekipmanla bu kapıyı yapabilir miyim? Yapabilirsem hangi gemiyle yapayım?
    Üçüncü soru kapı ortalama kaç gg'ye açılır?

Şimdiden teşekkürler

Son düzenlenen: 9 Eylül 2017
  2. Kapıyı rahatlıkla yapabilirsin,zaten yaratığa saldırıp geri geri giderken menzillerinden çıkıyorsun,zetada olduğu gibi.Sıradan,basit,sıkıcı bir kapıdır kendileri.Goliath ağır konfi+burgu ile geri geri kaçarak ya da direk elitlerini yaratığa boşaltarak da hızlı hızlı bitirebilirsin. 3. sorunun cevabını ise kimse bilemez.

3. Sağol cevap için. Sen kaç ggde açtın mesela

4. Hatırlamıyorum maalesef:oops:

5. Tamam teşekkürler

6. klonaskeri

klonaskeri User

Ben yanlış anımsamıyor isem 1500-2000 gg arası açmıştım. Bu ekipman ile de yapabileceğine inanıyorum. Eğer venomun yoksa bence kaçarak sıkabilirsin. o yüzden diminisher alabilirsin. her iki konfide de gemiyi full hız döşe. Droitlere ise bir konfini full kankan diğer konfini de full lazer döşeyebilirsin. Yani bir konfin kaçmak için hafif,diğer konfin saldırmak için avcı olsun. Kapıyı güvede avcı konfi ile bitirebilirsin. Korsan gemileri olup zorlanacağını pek zannetmiyorum. Ama tavsiyem kaçarak sıkarken gçzün mini haritada olsun. Ben az kalsın öyle patlıyordum :D

7. Tamamdır :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.