Epsilon kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve özdemir.x tarafından 11 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. özdemir.x

özdemir.x User

Arkadaşlar epsilon kapısı bitirdim fakat ödüller arasında yazmayan
    [​IMG]Alınan nesne: Tetrathrin (10)
    i kazandım. Acaba etkinliklerle alakası var mıdır bunun ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sanırsam Epsilon kapısını ilk kez bitirdiğiniz için Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri kapsamında size sunulan özel teklif olan Tetrathrin ödülün kazanmışsınız.

İyi forumlar.

3. özdemir.x

özdemir.x User

Cevap için teşekkürler fakat özel teklif kısmında 15.000 rsb vardı onu aldım. Gemiler için şansımı deneyeyim + 15 bin rsb cephanesi alayım diye girdim fakat ilk defa tetrathrin çıktığını görüyorum. İlk defada yapmıyorum daha önce hiç almamıştım şaşırttı. Gereği olduğundan değilde acaba bir yanlışlık mı oldu sadece onu merak ediyorum.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Benim de ilgimi çekti bu durum doğrusu :) Kesin olarak hangi nedenden bu ekstra ödülü aldığınızı bilmiyorum doğrusu. Belki de aktif olan bir görevi bitirmişsinizdir.

İyi forumlar.

5. özdemir.x

özdemir.x User

Cevap için teşekkürler. Aktif görevlerimde herhangi bir Tetrathrin veren görevim yoktu. Zaten kapı ödülü olarak geldi. Çok garibime gitti daha önce bitirdiğim epsilon kapılarından hiç elde edememiştim. Özel ödüllü günde bitirdim acaba yanlış ödül dağıtımı gibi birşey mi oldu? Supporta mı yazmalıyım? Özel ödüllü kapının ödülü 15.000 Rsb idi onun dışında alabileceğim ödüller sadece şans eseri olarak gemilerdi.

6. Aliens

Aliens User

Merhaba,
    Şu konu size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum: Etkinliklerle İlgili S.S.S. < Etkinlik S.S.S. < LF4 Geliştirmesi Güncelleme adlı konuda merak ettiğiniz cevabı bulacaksınız. Bunlar kapılardan şans eseri kazanılan Yeni LF-4 (Yansıma - Magma - HP) üretmek için gerekli kaynaklardır.

Minerva, .Paradoks. ve özdemir.x bunu beğendi.
  7. özdemir.x

özdemir.x User

Cevap için teşekkürler. Sorumun cevabını aldım galiba :) Konu kilitlenebilir.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu ile alakalı bizleri aydınlatan @Aliens üyemize teşekkür ederim.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.