Epsilon kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HYDRA tarafından 20 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HYDRA

HYDRA User

Evet arkadaşlar az önce epsilona 1200 gg bastım 0 dı 89 oldu hep 5 erli bastım çarpan gelince 1 e geçtim baya bi çarpan tuttu epsilon çokl zor açılır diyenler var ama ben 1200 gg den 400 gg ye inene kadar nerdeyse açılcak sanıyodum 400 gg den sorna 1 parça falan buldum o yüzden açılmadı o şans devam etse çok rahat açardım :) geri kalanınıda bu şekilde basacağım yarın

2. çarpan geldikten sonra 1 e geçme bence 5 erli devam et ben de az önce yaklaşık 1650 gg ye zetayı açtım çok mutluyum :D ayrıca sürekli zetayı açmanı öneririm daha karlı ...

3. HYDRA

HYDRA User

ilk zetamı yaptım havoc aldım şimdi ilk epsilonumu yapıp lf4 almak için yapıyorum sonra full zeta çalışcam :) zetayı açarken 99 du 6 lı çarpan tutturdum 105 oldu sonra 40 gg bastım otomatilk 6 lı ya döndü ve 111 oldu sanırım çok şanslıydım

4. şanslıymışsın ama benim tavsiyem x leri gelince basman uzun vadede daha çok parça kazanırsın x6 da tutturman büyük şans

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.