EPSİLON KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAVİBERE_81 tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tamam anladık şans ama 10 yakın epsilon actım bi tane bile lf4 çıkmadı bu nasıl bi şansmıs böle

2. sans deil darkorbit cimriliği bu cıkmıyacak güya bizde u. çekip ekipman yapcaz yok ole yagma

3. Nebulous

Nebulous User

Merhabalar,

LF4 lazerinin epsilon kapısından çıkma ihtimali olduğu gibi korsan kutularından çıkma ihtimalide vardır.Lazeri elde etme yolları bunlarla sınırlıdır.Sizin için uygun olan yola yönelebilirsiniz.
    Oyunda uridium alan arkadaşlarımız anında LF4 lazerine sahip olabiliyorlar mı acaba? Her yerde olduğu gibi burada da uridium almak sadece zamandan tasarruf etmenizi sağlar.Aynı özelliklere ve eşyalara birşey satın almadan da ulaşabilirsiniz.Sadece biraz daha uzun sürer.Tek fark budur.

Saygılar,
    Nebulous

4. para ceker sınırsız kapı yapar elbet 100 150 kapıdan 1 çıkar gg den bahsediyorum

Saygılar,
    ●◄КłЛg-Фf-ĐmĠ°►●
    :)

5. Nebulous

Nebulous User

Merhabalar,

Doğrudur,ama bu sadece süreci hızlandırır.Para yatırmadan oynamak isteyen bir oyuncu,para yatırarak oynayan oyuncuya nazaran sadece biraz daha yavaş gelişir.Ama elinde sonunda her iki oyuncununda ulaşacakları seviye aynı olacaktır. :)

Saygılar.

6. o oyuncular 2008 2009 kalma fuller profile bakın ne yani bizdemi 2008 2009 kalalım
    onların sansı yüksekti 7 8 ay once her açtım carda 1 lf4 2 apis veya 1 tasarım çıkardı o sansları azaltınız.

saygılar,
    ●◄КłЛg-Фf-ĐmĠ°►●

7. Ancasin

Ancasin User

Modum konu dışı olacak ama madem burdasınız yeni başlayanlar bölümünde Önerileriniz Lazım. konusuna bi bakar mısınız? Özelden yazamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şans dahilinde yapacak çok fazla bir şey yok yalnız epsilon kapısında şansınız yok ise kappa kapısına yönelerek hem hercules hemde lf4 şansınızı değerlendirmelisiniz ve yine şansa göre destekleyici ve boş çıkma olasılığını düşünerek kapıya yönelebilirsiniz.

9. Nebulous

Nebulous User

Merhabalar,

Yinede arada bahsettiğiniz gibi bir uçurum yok. :) Her yeni gelen güncelleme ve özellikler ile birlikte aynı zamanda görev sisteminin getirileri ve üyelerin oyunda daha kolay gelişebilmeleri için birçok imkan geliştirildi ve genişletildi.

Konuyu burada kapıyorum,çünkü çok farklı yönlere kayıyor. :)

Konu hakkındaki önerilerinizi ve düşüncelerinizi "Güncelleme ve Fikir Havuzu" bölümünde diğer oyuncularımızla paylaşabilirsiniz.Bu veya farklı bir konuda bana ulaşmak istediğiniz taktirde konuma yazabilirsiniz.

Saygılar,
    Nebulous

Konu kilit.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.