epsılon ' kappa kapısı nasıl yapılır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve rapy tarafından 26 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. rapy

rapy User

8 iris ful lf3 1 lf4 golı 16 lvlı pette bırsey yok bu kapılara gırsem cıkabılırmıyım ?

2. DARKLORD

DARKLORD User

ikisi de sıkıcı biraz ama elit kullanmana bağlı olarak hızlı da bitirebilirsin o gemiyle. sen yine de girmeden gelecek npclere bak veya videolarını izle.

3. Merhaba ,

Kalkan durumu ne bilmiyorum fakat genel olarak bir sorun yaşamazsanız zaman alabilir fakat tahminen yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Kaçarak tek tek npcleri kesersin. Kucurbium ve Bosskucurbium biraz zorlayabilir sab+x3 lazım olabilir.

5. rapy

rapy User

kalkanlarda ful elıt gelıstırme yok arge yok kaca kaca oynucam golıden hızlı npc varmı ona gore dızıp gırcem x2 cok varma x3 x4 fazla yok sepromla 7000 7500 cıvarı vuruyorum

6. Benim bildiğim promerium beslemeli goliden hızlı npc epsilon ve kappada yok. Yinede daha tecrübeli arkadaşlar yazar :)

7. rapy

rapy User

vıdyo ızle dıyosunda herkes elıtle gırmıs adam 20 dakkada kappayı bıtırdı ben elıt sıkamam :) ben seprom beslemelı gırmeyı dusunuyorum sadece golıden hız npc varmı

8. Merhaba ,

1. Konfigürasyon : ( Vuruş konfigürasyonu )
    Gemi : 15 tane Lazer + 6 tane Hız jeneratörü + 9 tane Kalkan / Droid'ler : full LF-3

2. Konfigürasyon : ( Hız ve Kalkan konfigürasyonu )
    Gemi : 15 tane Lazer + 15 tane Hız jeneratörü / Droid'ler : full Kalkan jeneratörü

Genel olarak tahminen işinize yarayabilir.

İyi forumlar.

9. DARKLORD

DARKLORD User

Dediğim gibi elit sıkmayla sadece süre değişir, o ekipmanlar yeterli sepromsuz da bitirirsin. Kıyamet admin 6 hız jeneratörü önerisinde bulunmuş ama ben full kalkan girdim 360 hızla haritaya tıklamak yetiyor ve 360dan hızlı giden npc de hatırlamıyorum kapılarda. Bence bir konfiyi gemide hız, irislerde kalkan diğerini gemide kalkan, irislerde lazer yap gir.

10. rapy

rapy User

tesekkur ettım

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederiz.

Konu çözüme kavuştuğuna göre kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.