Bug / Oyun hatasi Epsilon & LOW Npcleri ve Sıkmayan NPC ler hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BoldMan- tarafından 10 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BoldMan-

-BoldMan- User

Sayın yöneticiler bugün farklı sürelerde karşılaştığım sorunları/hataarı sizlere bildirmek istiyorum.

SORUN - 1 -

Epsilon (LOW) npclerini oyun haritasında 3 kez gördüm. 3ünüde 1*6 haritasında gördüm. Bunlar farklı saatlerde idi. Oyunun aylardır engellenemeyen donmalarında ekranıma çıkıyor sonra kayboluyordu herhangi bir hasar vermediler bana, ancak haritamda ve ekranımda beliriyorlar. Gizemli bir olay gibi, çerezler ile alakası yok ben bu işlemleri gerçekleştirdim. Gün içerisinde ne epsilon ne low kapısı yaptım.Flash player ve java güncel maxthon kullanıyorum. 3kez karşılaştığımı belirttim bunlarla karşılaşırken öncesinde giriş çıkış yapmış arada oyunumu dinlendirmiş oluyordum. Bu sorunu gerekli makamlara bildirmenizi rica ediyorum. birde SS aldım aşağıda görüldüğü gibi.

SORUN - 2 -

Neye dayandığını bilmediğim halde bazı npcler oyunda bize sıkabiliyor fakat bunlara herhangi bir işaretleme yapamıyor ve hasar veremiyoruz. Pet ile kamikaze atıyoruz kesilmiyorlar. PETin hasarıda işlemiyor. Dün kristallin ile, 5-6 gün öncede boss saimon ile yaşadım bu sorunu. Daha önceden bildirildi mi bilmiyorum ancak garip şeyler oluyor oyunda.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorun rapor edilerek merkeze iletilmiştir.Artık çözümünü bekleyeceğiz.Bildirim için teşekkür ederiz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.