Destek Epsilon mu, Zeta mı?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ☆_БΞSƮЩΞSƮ_☆ tarafından 29 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu haftasonu epsilondan cerrah çıkma şansı varmış bunla ilgili birkaç sorum var
    1-Oran gemi başına mı %25 yoksa total mi %25
    2-Öteki gemileri birleştirdim diyelim cerrah çıkıyor mu epsilon yapınca yoksa aynı gemi gelirse yeşil kutudaki gibi 10k uri mi veriyor(eğer cerrah çıkacaksa sayborg için biriktirdiğim parçalarla o gemileri birleştireceğim)

2. sorum ise hangi kapıyı yapayım abg tamamladım full havocum ama argem 19, eksik 4 parça da iris kaldı
    yeşil anahtar ve arge için zeta mı yapmamı önerirsiniz

Galiba elimdeki urilerle 2 epsilon veya zeta dönebilirim

2. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Total biçimde %25 oranla düşüyor kendi içidede %6.25 oranda biri düşüyor yani gemileri birleştirmen cerrah düşürmez 10k uri verir gemi varsa.

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Ödüllerin kesin olarak hangi oranla çıktığına dair kesin bir yüzdelik bilgi bulunmamaktadır. İlaveten ödüllerin %100 çıkma ihtimali yoktur. Aynı gemi sizde varsa 10.000 urudium kazanırsınız. Size önerim haftasonu zeta kapısını yapmanızdır. Hem arge hem zeus gününde apis zeus diroit parçası kazanabilirsiniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 May 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  4. Tüm urimi zetaya basıcam pazar günü bi epsilon yapmayı çok isterdim ancak zeta yapmak daha mantıklı cevaplar için teşekkürler kilitlenebilir

.Paradoks. ve Labirent bunu beğendi.
  5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Rica ederiz.
    İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.