epsılon ve gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -·=»‡«=·C£ÑK-·=»‡«=· tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 36lf3 1 havoc 15 lvlpet 26arge 4 lf4 3lvl kombo tamır 1lvl kamıkaze 31bo2 sızce 25/99 epsılonmu yapsam 77/82 gammamı ıkısınıde hıc yapmadım alpha beta zeta yapmış olduğum kapılar solace ve venom tasarımlarım var

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bence 2 kapıyıda yapmanızda yararı olacaktır ama kamikaze 3 modülü olmadan kapılara girmeyiniz kamikaze 3 modülü kapıda çok işinize yarayacaktır.Epsilon kapısında dalga dalga npc ler gelecektir size tavsiyem gelen npcleri köşeye kaçırınız ve köşeden kesim yapınız ve yeni dalga geldiğinde direk gelen npclere yöneliniz.

Keyifli Forumlar.

3. kamıkaze3 yok ama tamır modulude 100ka can dolduruyor beta zeta alpha oyle yaptım evet kapı taktığını yapıyorum ama hangısı daha zordur sızce ?

4. Merhaba ,

Bana göre Gama kapısı Epsilon'dan daha zordur. Aslında genel anlamda 2-3 bölüm zorlar diğer kısımlar çok fazla zorlamaz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.