epsilon yapar mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lordm0zart tarafından 17 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lordm0zart

lordm0zart User

beyler 1.5 yıldır felan oynamıyorum oyunu
    2008 lerde başladım başla bırak başla bırak öyle gitti zaman öyle geçti geçen sene bi tekrar oynamıştım vip felan almıştım o arada iyi kasmıştım ama 4 5 zeta felan yaptım 15 gün içinde 8 iris felan oldum

neyse sorum şu epsilon yapar mı gemi açık şuan epsilon kapısı ama hiç dokunmadım
    2 yada 3 lf 4 var
    lf3 ler full
    bo2 ler full
    8 iris
    goli
    7 milyon kadar seprom var x1 le ortalama 7.5 k
    booster vs hiç yok elimde
    tasarım vs. de yok yani o kadar
    20 arge

2. *Soulfly*

*Soulfly* User

bırak epsilonu kappa bile yapar o gemi kardesim rahat ol :)

3. Yaparsın.

4. Ben daha zayıf bir gemi ile girmeyi düşünüyorum. x1 de max 3500 vuruyo beslemesiz. sepromla besleyip gircem BO2 kalkan 150k 3 iris 5 flax. :)
    BEn bile yaparım diyorum. elit x2 harcamıyorum. nolur nolmaz diye.

Sizce ben yapar mıyım

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Rahatlıkla yapabilirsiniz. x2 varsa dahada rahat olur :)
    Sizin kapınız biraz uzun sürebilir.Ama yapılamaz değil yaparsınız :)

İyi Forumlar.

6. Bu hafta Cuma günü girdim ve yaptım kapıyı dediğim gibi x1le seprom beslemesiyle 6k civarı bir vuruşla kaçarak bitirdim. dediğiniz gibi biraz sürdü ama kolay bir kapıymış. ve ilk LF4 ümü aldım. 2.si inşallah LF4 görevinden alacağım. kalanları nasıl olacak bilmem. sırada zeta kapısı ve arge var

7. Merhaba,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.