Epsilon yapılır mı?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve eray tarafından 5 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. eray

eray User

Oyuna kısa bir süre önce dönüş yaptım, 2 yıl önce bırakmıştım. Cerrah pusat vs kısacası bu yeni çıkan gemiler dışındaki gemiler var. 35 lf4 var. Bo3 2 tane var hediye olarak verdi. Pet havoc tamam. Gemide şu an tek eksiğim zeus diroidi ve 6 tane hercules. Galaksi kapısında bugün kappayı yapıp bonus ödülü aldım. Epsilon kapısı da 900.000 şeref veriyor. Sıralamaya oynayan bir oyuncu değilim ancak şu anki şeref puanım 18.3 milyon olduğu için 900k şeref çok gibi geldi. 50 bin uridium ve 100 ekstra enerjim var şu an. Katlayıcım var ve petim kutu toplama için uygun olduğu için bugün kapıyı açabilirim diye düşünüyorum. Sizce Epsilon kapısı bu bonus için yapılmalı mı?

2. Bence yapılır.

3. .Senfoni.

.Senfoni. User

Dostum bence sen şu an şeref puanından daha çok başka şeylere ihtiyacın var gibi geliyor. Birde epsilonu zor açarsın bence boşuna urilerini harcama biriktir. Çünkü bu gün indirim günü değil kapı yüksek uri isteyecek. Yinede sen bilirsin. Ama bence yapma.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. eray

eray User

Teşekkürler

Lf4 ve havoclar tamamlandığı için Zeta yerine Kappaya yönelmiştim hercules için. Oyunda uzun süredir yoktum da sence ilk olarak nereye yönelmeliyim?
    Prometheus lazeri kasıp bl haritasına yönelmek mantıklı gibi ama bunu yapmam 5 6 ayımı alır gibi görünüyor...

5. Bence en azından ilk 10 görevi yapman lazım. Grup bulursan hızlıca halledersin.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Benim tavsiyem Herculeslerinizi tamamlayana kadar Kappa kapısından şaşmamanız yönünde olacaktır. Bu sayede savunmanızı güçlendirecek büyük bir destek unsuruna sahip olabilirsiniz.

Prometheus lazeri kasmak zahmetli bir serüven ama ilk aşamada size destek olacak büyük bir yardım unsuru mevcut. Sınırlar dahilinde isimli bir görev serisi. Bu serinin 60 görevinden ilk 10 tanesi size toplamda 10 adet Prometheus lazeri kazanmanızı sağlayacaktır. Bu lazerler kasılmanızı epey yardımcı olacaktır. Sınırlar Dahilinde görev serisine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Şeref puanı rütbe için önem arz etmektedir. Eğer rütbe kasıyorsanız yapabilirsiniz tabi.