Epsilon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dede_Korkut tarafından 26 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mrb
    10 Epsilon 1LF4 - 10 Zeta 1 Havuc - kapıların her biri 500 gg ye açılsa 10 bin gg yani en az 650.000 uri .Ve emek harcıyosun elde var 1 LF4 1 havuc..Bu gg yi veya uriyide legal yollarla toplamamızı istiyorlar.Oyundan soğutmaya çalışıyorlar kanımca.

konu kitlenmesin lütfen.kolay gelsin.

2. TEHLİKE

TEHLİKE User

9 zetada 2 havoc. Ki 500 gg yede açılmıyor keşke 500 ggye açılsa. Şimdi 39/111 zeta 98 bin uri ve 101 gg var bu akşam atmayı düşünüyorum bakalım kaçta açılacak

Dede_Korkut bunu beğendi.
  3. Valla fulleyene kadar mecburen yapacaksın Benim epsilonda lf-4 vermiyordu ama başka alternatif im vardı Oda kutu açmaktı ve 36 tane yapmayı başardım Havoc a gelince 21 zeta kapısında fulledim Herculesleride 42 kappa kapısında fulledim

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Epsilon zeta kappa hades kronos bu kapılarda belli bir olasılıkla çıkma ihtimalı olan ödüller vardır.Şans işidir bu bu konuda yapılacak bir durum yok. Kapı yapmaya devam etmelisiniz.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 27 Haziran 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.