Epsilon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kraops tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kraops

Kraops User

30lf3 2lf4 14bo2 15 elit hiz pet kamil Vip 8 iris var 13 Arge 24 egore bu itemlerle epsilon yapabilirmiyim beslemesi 4 - 5 k arası vuruyor bu itemlerle epsilon yapabilirmiyim şimdiden teşekürler ☺

2. Merhaba ,

Genel olarak zorlayacağını düşünüyorum fakat eğer bir sorun yaşanmazsa zaman alsa da bitirebilirsiniz sanırım. Bu arada beslemeli mi yoksa beslemesiz mi 4-5k arası vuruyorsunuz ?

İyi forumlar.

3. Kraops

Kraops User

beslemesiz güvede var

4. ghnengn

ghnengn User

x1 le o kapı tam bir rezillik gençliğinden 3 yıl götürür x1 le kappa yap ama epsılon yapma x1 le kapımı yapılır hem :)

5. ilk epilson lf4 verdiği için kesinlikle yapılmalı. x1 ile uzun sürecektir ama lf4 için değer.

6. Kraops

Kraops User

nabıyım 300k x2 100k x3 25k x4 yani x1 şart bana :D
    ne kadar gg ye açılır sizce :)

7. 1600 gg civarı

8. Merhaba ,

Pazar günü vuruş , darbe puanı , kalkan değeri arttıran desteklerden 01 ve 02 olanları alıp çift güçlendirici ile girerseniz yararı olacaktır. Kalkan yenilme desteği de belki işinize yarayabilir.

İyi forumlar.

9. epilson zor açılıyor 2k gg ye açarsın

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

x1 le kapimi yapilir demeyin,herkesin eliti kapilara harciyacak kadar bolca degil.hem biz eskiden ne pet vardi ne bu diroitler vs...yapardik ama kapilari.maksat en kisa surede yapmak degilki....yaparsin kardes kaca kaca yaparsin zor degil okadar da.

DARKLORD, ÐΛЯKη£S ve Rehber bunu beğendi.
  11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Size aynen katılıyorum,X1 le çok kapı yaptık,biraz zamanımızı alsada zevkli idi.

Keyifli Forumlar.

DARKLORD ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.