epsilon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tony_Gatlif tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin.

5 tane üst üste kapi yaptim ve lf4 çıkmadı. Bu nasıl bir sistemdir ? sıralama nasıl oluyo ? kaç kere yapmamız gerekiyo ayrıca ?

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba

Lf4 çıkması şans işidir. 10 kapının 10 unda da alabilirsiniz. 10 kapıda hiç de almayabilirsiniz.

Keyifli forumlar

3. Anladim ve biliyorum şans işi oldugunu .sorum sistem nasil işliyor ?

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba

İlk kapıyı yapana muhakkak lf4 veriliyor. Sonraki her kapı için KAPI BAŞINA %25 şans vardır. Yani kapıyı yaptınız . Bir çekiliş yapılıyor 4 de 1 ihtimal gelirse LF4 veriliyor.

Keyifli forumlar

5. bu sistemi degistirmeyi dusunuyolar mi ?

6. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba

Bu konuda bizim elimize geçen bir bilgi yok. Böyle bir fikriniz var isa update ve fikir havuzu bölümüne konu açabilirsiniz.

Keyifli forumlar

7. Daha önce oyunun bir açığı vardı ve çoğu kişi onu kullanarak LF 4 leri havocları fullediler.

LF 4 paymente düşsün diye konu açıyorum ama bu kişiler oyun açığından faydalanarak LF 4 leri yaptıkları için hayır oyu kullanırlar.O yüzden boşuna anket açma derim.

8. Merhaba ,

Kapılardaki sistemin detayını bilmiyorum fakat bazıları peş peşe 2-3 kapıda LF-4 v.b. malzeme çıkarabilirken bazıları 4-5 kapı boş geçebiliyor. Konuyla ilgili support'a mesaj yollayabilirsiniz. Forumda yapabileceğimiz birşey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.