Epsilon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve messimel tarafından 12 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. messimel

messimel User

Arkadaşlar gemim;

1lf4
    31lf3
    16bo2elit hız
    goliath venom
    alpa,beta,zeta yaptım şimdide epsilon yapmak istiyorum sizce yapabilir miyim ? pet kamikazi 2 var ama 3 gün sonra bitecek yetiştiremem epsilon 33/99

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Beta ve zetayı yaptıysanız bu kapıyı da rahatlıkla yapabilirsiniz çok zor bir kapı değildir gemi özellikleriniz bence yeter ama hızlarınızda eksik var hızlarınızıda tamamlarsanız bence yapabilirsiniz.

3. beta yı yapan bunuda yapar ayrıca nefes modum size bir sorum olacak

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Nasıl yardımcı olabilirim?

5. benim buglar ilgili bir konumu az önce kapatmıştın sorum onunla ilgili bilmeden defalarca bir bugu uygularsananı yada 1 kere uygularsanız yinede bann alırmısınız

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

İstemeyerek denk geldiyse bir şey olacağını sanmıyorum.

7. her türlü yaparsın :D benim venom 3lf4 lü gemi vardı peti yok ama konfiyi şöyle ayarla
    10tane kalkan 5tane hız ozaman sana yetişemiyorlar ama farkta olmuyo yani sen birini seç saldırmaya başla sonra haritanın uzak biyerine işaretle yolda kendisi kesicek ztn :D bende başka bir konuda öğrendim aslında bunu :D kamikaze kullanmasanda olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.