Epsilon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Uгαηyum** tarafından 19 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. epsilon kapım 28/99 kaç parçaya açabilirm sizce

2. Ancasin

Ancasin User

Ben sıfırdan en fazla 1.300 gg ye açtım. Tahminim 900-950 gg ye açarsın. 90'a kadar 5'li bas, 90'dan sonra tek tek bas daha etkili olur.

3. teşekkür ederim

4. Ancasin

Ancasin User

Önemli değil. Sonuçta şansına da bağlı olduğu için yanlış yönlendirmiş de olmıyım da, benim yaptıklarımdan yola çıkarak yorum yaptım :)

5. yapmış kişilerden yardım alarak bende yapıyorum işte :)

Ancasin bunu beğendi.
  6. alpha 32/34 beta 35/48 gamma 31/82 sadece alpha ve beta kaça açılır kardeşim ve nasıl basmalıyım

7. Ancasin

Ancasin User

Konunda da dediğim gibi alfa-beta-gama bitişik kapılar olduğu için hiç tahminim yok. Kronos için yaptım, yeter :D Epsilon-zeta-lambda yapıyorum daha çok, 5'li basarsan daha iyi olur bence.

8. kaçışın yok kanka bütün herşeyi sana sorucam :D betaya bi tahimn yapsan en azındna :D

9. Ancasin

Ancasin User

Betayı 3 kere yaptım, benden daha fazla tecrübeliler cevap versin o zaman :D

10. hepsinde kaça açtıgını yazsana delirtme adamı :D :D

11. Ancasin

Ancasin User

Hatırlamıyorum tek tek aklımda tutamam ben. Diğer kapılar için biriktirir hepsini birden basarım ben, ama alfa-beta-gama açmak için biriktirmem biriktirsem ne biriktireceğim belli değil, yani birkaç gün azar azar basa basa açtım. Dolayısıyla hiç dikkat etmedim kaça açtığıma :D Konunun da baya dışına çıktık sayende :D

12. İtinayla konunun dışına çıkılır :D Havalarda biraz fazlamı sıcak ne :D (şakaydı vurma) :p

13. Ancasin

Ancasin User

Birazdan kilitlenir konu haklı olarak :D Alfa-beta-gamada birşey diyemeyecem sana kusura bakma :)

14. çok kırlldım ama :(

15. kaansakal

kaansakal User

youtube'a

Darkorbit 35.000.000 Uridium 200 LF4 TestServer yaz izle,gör.Kısa yol
    :)

16. Ancasin

Ancasin User

Kırılma kırılma :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.