EPSİLON

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***BABA***KİNG*** tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Epsilon kapısı için konfi söylermisiniz full lf3 + full bo2 + full hız + 8 iris + aegis

2. arkadaşım ben genelde confi 1 de gemide hız irislerde kalkan confi 2 de ise gemide hız ve kalkan irislerde ise kalkan ve lazer olarak giriyorum en azından bi dizip normal haritada denemeni tavsiye ederim ben çok rahat atlıyorum. kolay gelsin başarılar .

3. Merhaba ;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

4. aegisle bilememde goli varsa yardımcı olabilirim aegisle kapıalra girmiyorum :D

5. ozaman excalted tasarımıyla gir ilk konfiye 8 hız 7 kalkan droitler full silah . 2. konfide full hız droitler 1 i hariç full silah yap bir irisede bo2 koyabilirsin 2 tane. Koymasanda olur bu konfiyle rahat yapabiliceğini düşünüyorum. güvende varsa zaten hiç sıkıntı olmaz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.