Epsilon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uLTRa! tarafından 24 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uLTRa!

uLTRa! User

Arkadaşlar epsilon yapmayı düşünüyorum sizce bu gemi ile yapabilirmiyim ?
    2 hangar goli-vega 30 lf3 20 bo2 6 iris 17 arge (24 kalına göre) pet kami 3 var ağar kanfimde 380 k hız konfimdede 100 k kalkanım oluyor 2-2.5 k arası atıyom (beslemesiz) sizce yapabilirmiyim ?
    bu arada epsilon kaç gg ye açılır ?

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kapıyı yapabilirsiniz ama ilk olarak konfinizde düzenleme yapmanız lazım. Hız konfinizde irislerinize full kalkan yerleştirin ve vip lik varsa yaratıklara kamikaze atarak kesersiniz.

Keyifli Forumlar

3. uLTRa!

uLTRa! User

Evet modum vipim var assında vegayla girsem daha iyi olucak gemi full hız droitler full kalkan şeklinde yapabilirmiyim acaba ?

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Vegayla girmene gerek yok bence goli yeterli

5. uLTRa!

uLTRa! User

Vegayla palladium topladığımdan hazır dizik ondan sormuştum sence olurmu ?

6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Golyile cok daha rahat olur

7. Goliath ile daha rahat olur , Zaten Epilson öyle çok zor bir kapı değil

Paso Korsan NPC ' ler geliyor , İçlerinde seni zorlayacak olan tek NPC , Convict ve Hooligan olur

Bir Konfigürasyonu Ağır , Diğerini Hız dizin , kasılmadan geçersiniz

I.Konfigürasyon : Gemi ; Full Kalkan + Lazer : Droitler ; Full Lazer
    II.Konfigürasyon : Gemi ; Full Hız + Lazer : Droitler ; Full Kalkan

Kapının açılması konusunda şans faktörü ön plandadır lakin , Zeta ya göre iki kat daha zor açıldığı söylenir.

Kısaca kapıyı açmanız şansınıza bağlı olarak 1500 - 2500 GG aralığını bulur.

Jameika-TR bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

Sanırım dizilim yanlışı yapıyorsunuz.

1.Konfigürasyon :
    Gemi : full Lazer + 5 hız + 10 kalkan / Droitler : full Lazer ( Arge ve seprom besleme ile 200k civarı kalkan olur + vuruş yüksek olur )

2.Konfigürasyon :
    Gemi : full Lazer + 15 hız / Droitler : full kalkan ( Arge ve seprom besleme ile 400-500k civarı kalkan olur + hız yüksek olur + )

Hızları promerium ve kalkanları seprom ile beslerseniz yapabileceğinizi düşünüyorum.

İyi forumlar.

9. uLTRa!

uLTRa! User

Kıyamet modum sürekli pala topladığım için ve düşmanlardan kaçtığım için benim konfim böyle.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Çok zorlayan bir kapı değil yapabilirsiniz konfigrasyonunuzu doğru ayarladıktan sonra.1200 1300 gg civarı açılır diye umuyorum.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.